Primer pla de Rocío Carrasco amb el rostre neutre
GENT

La decisió de Rocío Carrasco en perdre el judici contra el seu fill David Flores

Rocío Carrasco ja ha fet un pas endavant després de perdre l'última batalla legal contra el seu fill

Rocío Carrasco ha pres una decisió important en perdre la seva darrera i complexa batalla legal contra el seu fill, David Flores. Després de conèixer la decisió del jutge, l'empresària ha optat per no donar-se per vençuda.

Fa tot just uns dies, les xarxes socials es van incendiar amb les últimes imatges que han començat a circular-hi. Tal com es va poder veure, el germà de Rocío Flores ha viatjat fins a Chipiona per passar uns dies amb la seva família materna.

Primer plànol de Rocío Carrasco enfadada en un plató de Telecinco

Segons va immortalitzar Chayo Mohedano a través d'Instagram, diversos membres dels Mohedano i els Ortega Cano s'han reunit en aquesta localitat gaditana. Tot i això, la presència del fill de Rocío Carrasco ha acaparat totes les mirades.

De fet, les xarxes socials no han trigat a posicionar-se a banda i banda de la polèmica. Mentre que alguns consideren que estan utilitzant David Flores per fer mal a l'empresària, altres aplaudeixen aquesta iniciativa familiar:

"Almenys que s'assabentin aquestes fúcsies, que la seva família materna se l'emporta [a David Flores]de vacances i se'n preocupen. Podem dir el mateix de la mala mare que ni manutenció li paga?".

Ara, i amb tota aquesta polèmica ressonant amb més força que mai, ha sortit a la llum l'última decisió que ha pres Rocío Carrasco en relació amb el seu fill. Tot apunta que la dona de Fidel Albiac no està gaire d'acord amb la sentència que ha dictat el jutge encarregat del seu cas.

Rocío Carrasco ho té molt clar: ja ha presentat un recurs d'apel·lació

Després de ser assenyalada per un jutge com a "autora responsable d'un delicte d'impagament de pensions" al seu fill, Rocío Carrasco ha decidit intervenir-hi. L'empresària no es vol donar per vençuda, per això, juntament amb un equip legal, ja han presentat un recurs d'apel·lació.

Tal com ha transcendit, l'hereva universal de 'La más grande' ja ha posat en marxa la seva última estratègia legal. I així mateix ho ha confirmat l'advocada Maica Vasco Mogorrón a través de les xarxes socials.

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i el seu fill, David Flores Carrasco

Segons la lletrada, la televisiva ja "ha presentat un recurs d'apel·lació per no pagar les pensions d'aliments a David Flores". A més, ha assegurat en aquest tuit que, "en els pròxims mesos", es resoldrà aquest nou moviment "a l'Audiència Provincial de Madrid".

Com es podia esperar, els usuaris de Twitter no han trigat a compartir les seves opinions sobre això. Encara que hi ha persones que han donat suport a la decisió de Rocío Carrasco, la majoria no han trigat a atacar-la.

"Quina barra, el que li van donar de sentència i a sobre ho apel·la. Tant de bo li dupliquin el cost", ha assegurat un internauta. Uns altres, en canvi, han preferit atacar el seu rol de mare:

"Però que bona mare ets, que recorres per continuar negant el menjar del teu fill. Quin exemple dolent ets per a la societat".

La sentència del 31 de juliol va condemnar Rocío Carrasco a pagar al seu fill la quantitat de 13 200 euros pels retards de la pensió d'aliments. A més a més, també va haver de fer front a una multa extra de 900 euros.

David Flores Carrasco i la seva germana, Rocío Flores, somrients

Tot i això, la seva condemna es va veure enormement beneficiada gràcies a la decisió que van prendre els seus dos fills. Segons va explicar la mateixa Rocío Flores, tant ella com David "no declararien en contra de la seva mare". Un gest que ha lliurat la televisiva de la seva possible entrada a la presó.

A més, i segons va confirmar Diego Arrabal, David Flores va comentar al seu advocat que volia retirar la seva petició de presó contra Rocío Carrasco.

➡️ Gent

Més notícies: