Muntatge amb un primer pla de Pablo Urdangarin somrient, Johanna Zott amb una gorra i la bandera d'Alemanya
GENT

L'entorn de Pablo Urdangarin trenca el silenci després del comiat de Johanna Zott

Més de 1.300 quilòmetres separen Pablo Urdangarin de la seva noia, Johanna Zott. La noia se n'anava a Munic d'Erasmus i Pau, per poder suportar la distància, s'ha centrat en els seus i en la seva carrera esportiva

A punt de fer-se un any des que van començar a sortir Pablo Urdangarin i Johanna Zott, la parella s'enfronta a allò que per a molts poden considerar un inconvenient: la distància. La jove, que ha aconseguit robar completament el cor de Pablo Urdangarin, posava terra pel mig per marxar a Múnic a continuar el seu estudi de Medicina en un Erasmus.

Tal com ha transcendit, per al fill de la infanta Cristina no és gens fàcil afrontar la situació ara que estaven gaudint d'una relació més estable i consolidada. L'entorn de Pablo ha trencat el silenci davant els mitjans sobre com es troba actualment el jugador d'handbol.

L'entorn de Pablo Urdangarin trenca el silenci

Pablo Urdangarin és, sens dubte, el fill de l'encara matrimoni d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina que més interès desperta els mitjans de comunicació. El jove ha demostrat que no té problema a respondre les preguntes de la premsa, encara que sempre de manera molt previnguda.

La seva relació amb Johanna Zott saltava als mitjans, i la parella demostrava, amb tota mena de naturalitat, com estaven molt enamorats i el que es volen. Sense anar més lluny, en els darrers temps, la noia no s'ha perdut ni un dels partits que el seu noi jugava.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la seva nòvia Johanna Zott parlant durant un partit
Johanna no es perdia els partits de Pablo | GTRES

Va ser el mes d'octubre passat quan la parella es va fondre en un bonic i emotiu petó després de la victòria del Granollers des de la grada. La relació anava vent en popa, però tenien un obstacle pel camí: l'Erasmus de Johanna. Això no va agafar per sorpresa a Pau, ja que anar-se'n a Munic era una cosa que portava forjant-se des de principis d'any.

Finalment, el mes d'octubre passat, Johanna partia a Alemanya. Tot i que avui dia és molt fàcil mantenir el contacte amb algú a través del telèfon, la distància pot arribar a ser molt dura.

Al cap i a la fi, Pablo segueix aquí amb la seva vida de sempre, mentre Johanna viu una nova vida plena d'experiències i noves persones en un altre país.

Ara, l'entorn de Pablo ha trencat el seu silenci i, tal com recull El Español, per Pablo està sent molt complicada aquesta situació. “Pablo és qui pitjor ho passa perquè nota més l'absència”, revelen als mitjans.

La distància està sent molt difícil per a Pablo

Segons llisquen, “Pau està localment enamorat d'aquesta noia, s'hi desviu”. Aquestes declaracions encaixen a la perfecció amb què vam conèixer fa unes setmanes a través de Vanitatis. Una altra font de total solvència assegurava al mitjà que “Pablo estava amb el cor partit”.

Pablo Urdangarin amb ulleres a l'aeroport de Barcelona amb un micròfon perquè conteste
Per a Pau no està sent fàcil el distanciament | Europa Press

Tot i això, Nadal és a tocar, i és més que probable que la jove torni a Espanya per passar aquestes dates tan assenyalades amb els seus. Per això la parella podrà retrobar-se i passar uns dies junts de nou.