Fotomuntatge d'Isabel Preysler i la nutricionista Sandra Sardina
GENT

Una nutricionista destapa els problemes d'Isabel Preysler després de saber què esmorza

La nutricionista Sandra Sardina ha analitzat l'esmorzar d'Isabel Preysler i n'ha destapat els seus possibles problemes

Tothom parla d'Isabel Preysler. L'estrena del documental nadalenc de la 'reina de cors' a Disney+, està fent parlar molt. Tot apunta que 'Isabel Preysler: El meu Nadal' serà tot un èxit.

Ja hem pogut conèixer alguns dels detalls de la seva vida privada. I especialment, n'hi ha un que ha cridat molt l'atenció: el seu esmorzar. És ben cert que veure una de les personalitats més famoses del món del cor esmorzant en bata és un gran reclam per a tots els seus seguidors.

Tal com va explicar ella mateixa, l'esmorzar d'Isabel Preysler és totalment inèdit. "El primer que prenc és aigua calenta amb llima i unes vitamines". És així com comença el dia la mare de Tamara Falcó. Però compte que la cosa continua.

"Després suc de pomelo i Kiwi. Després pomelo una altra vegada, però en fruita, i un got d'aigua amb llavors de lli. I quan acabo, moltes vegades prenc aigua de Jamaica", assegura Isabel Preysler al seu docu-reality.

Analitzen l'esmorzar d'Isabel Preysler

Han estat molts els mitjans de comunicació que han analitzat l'esmorzar d'Isabel Preysler. La televisió pública de Catalunya n'ha estat un. D'aquesta manera, al programa 'Tot es mou', presentat per Helena García Melero, han convidat una nutricionista per fer-ho.

Sandra Sardina, ha participat en el programa de TV3. I la seva anàlisi ha sorprès. "L'aigua calenta ens ajuda a anar al bany. La llima, que porta vitamina C, és un diürètic i ens podria ajudar a eliminar tòxics", ha començat la nutricionista.

"Seguidament, es pren un suc d'aranja i Kiwi. El kiwi és un dels aliments que més recomanem per anar al bany. L'aranja té unes propietats que són depuratives, molt antioxidants, és un depurador hepàtic" ha afegit Sandra Sardina.

En aquest punt, l'especialista en nutrició ha alertat totes aquelles persones que vulguin copiar l'esmorzar d'Isabel Preysler. "Alerta amb l'aranja. Cal anar amb compte amb l'aranja, perquè és un dels aliments que més interacciona amb els medicaments".

D'aquesta manera, tal com ha explicat Sandra Sardina, l'aranja pot tenir conseqüències sobre l'efectivitat d'alguns medicaments. Especialment en medicaments per a la tensió, per al colesterol i els cardíacs.

Destapen els possibles problemes d'Isabel Preysler

Com hem dit anteriorment, l'esmorzar d'Isabel Preysler continua amb un got d'aigua amb llavors de lli i una infusió d'aigua de Jamaica. Doncs bé, la nutricionista, davant de tots aquests aliments, ha destapat els possibles problemes que podria tenir la socialité.

"Les llavors de lli senceres tenen un efecte laxant. Tenen un efecte d'arrossegament, capten tota l'aigua i fan un efecte d'arrossegament. Ajudant el tub digestiu a eliminar", ha assegurat.

Per acabar, Sandra Sardina ha parlat de la infusió d'aigua de Jamaica. Un dels productes que més ha sorprès. "Té unes propietats molt antioxidants, molt depuratives i molt diürètiques. També té ferro i molta vitamina C".

A més, tal com ha explicat l'especialista al 'Tot es mou', l'aigua de Jamaica també té propietats per ajudar-nos a anar al bany. "Tots aquests aliments ajuden la senyora Preysler a anar al bany. Què podem observar? Doncs que té problemes de restrenyiment", ha sentenciat.

Així, Isabel Preysler podria tenir problemes per anar al bany o por de tenir-los. Com diu el refranyer català, l'esmorzar és el menjar més important del dia. I tot apunta que Isabel Preysler s'ho pren rigorosament, ja que el seu esmorzar sembla força complet.

➡️ Gent

Més notícies: