Muntatge de fotos de primer pla de Marta Riesco somrient i, al costat, a l'interior d'un cercle, una imatge de Rocío Carrasco enfadada
GENT

Marta Riesco demana ajuda després de l'última cosa que ha passat amb Rocío Carrasco

Marta Riesco està cansada de guardar silenci i ha demanat ajuda per trobar feina després de descobrir els plans de Rocío Carrasco

Marta Riesco s'ha vist obligada a demanar ajuda després de l'última cosa que ha descobert de Rocío Carrasco. La seva arxienemiga ha trobat feina a la televisió després d'abandonar els programes de Telecinco, cosa que no li ha passat a ella. Marta ha demanat la productora d'Ana Rosa Quintana per un presumpte delicte d'acomiadament improcedent.

Marta Riesco prestarà declaració davant del jutge aquest mes de desembre i mentrestant està centrada a trobar feina. Aquesta és la raó per la qual ha fet servir les seves xarxes socials i ha sol·licitat que algú l'ajudi a participar en un nou projecte. Considera molt injust que tots els que van formar part de la tempesta de Rocío Carrasco estiguin als mitjans menys ella.

Foto de l'Instagram de Marta Riesco de quan era reportera al programa d'Ana Rosa, al carrer amb micròfon cobrint algun succés
Marta Riesco ja no treballa amb Ana Rosa Quintana | Instagram, @marta.riesco

Rocío Carrasco participarà en un concurs de TVE al costat de Terelu Campos, una altra persona que hi va estar molt implicada. Per part seva, Antonio David Flores continua centrat en la seva faceta de youtuber i cada vegada aconsegueix èxits més destacats. Aleshores, per què Riesco no rep cap trucada interessant?

Muntatge de Terelu Campos i Rocío Carrasco amb el fons de Bake Off
Rocío Carrasco treballarà amb Terelu Campos | RTVE

Marta ha esclatat al saber que Rocío torna a la pantalla petita, cosa que molts consideren injusta. La periodista ha demostrat la seva vàlua al llarg de tot aquest temps i s'ha dedicat a ajudar els seus seguidors a través d'Instagram. Ara és ella qui necessita suport, i per això ha compartit el seu missatge, un missatge que està tenint molt bona acollida.

Marta Riesco vol treballar de periodista

Marta Riesco va perdre la feina després de fer pública la seva relació amb Antonio David Flores. “Us recordo que tots els que van participar en tot això estan treballant, tots excepte jo”, comença dient. Considera que haver denunciat aquest atreviment l'ha situat en una posició molt complicada, i per això ha demanat ajuda.

“L'ensenyament que estem donant és que si denunciem o ens queixem no tornarem a treballar en allò que ens apassiona. Aquesta és la carta amb què juguen i demano a altres cadenes i programes que m'ajudin”.

Primer pla de Marta Riesco mirant a càmera mentre se subjecta els cabells amb rostre seriós
Marta Riesco està centrada en la nova faceta d'influencer | @marta.riesco

Mentrestant, Rocío Carrasco ha tancat la seva participació a Bake Off, un reality de TVE. Gran part de l'audiència no entenen aquesta contractació i són molts els que s'han posicionat amb Riesco.

Marta s'ha vist obligada a treballar a les xarxes socials i ha aprofitat per donar visibilitat a la salut mental. Això ha estat molt necessari, però vol tornar a la seva veritable professió