Muntatge de Luis Miguel i Paloma Cuevas en primer pla

L'entorn de Paloma Cuevas aclareix si s'ha casat amb Luis Miguel en secret

El rumor del possible casament de Paloma Cuevas ha generat molt enrenou

Paloma Cuevas està últimament sent protagonista de la premsa rosa, ja que el seu festeig amb Luis Miguel està donant molt a parlar. Ells mai no han confirmat oficialment la relació, encara que ja no s'amaguen. És més, aquests dies s'han deixat veure en actitud afectuosa durant la gira d'ell per Argentina, on ella l'està acompanyant.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Però és que Paloma i el seu xicot es troben ara al disparador per un altre motiu. Fa uns dies saltava la remor que s'havien casat en secret i ara l'entorn n'ha parlat. Ho ha fet per aclarir si ja són marit i muller o no.

El cercle proper de Paloma Cuevas respon al presumpte casament amb Luis Miguel

Paloma Cuevas ha esdevingut aquests dies objectiu de la premsa del cor una vegada més. El motiu és que una famosa presentadora peruana, Laura Bozzo, ha revelat a Twitter que li havia arribat una interessant informació sobre la cordovesa. En concret, que s'havia casat en secret amb Luis Miguel durant les vacances que havien gaudit a terres mexicanes.

L'ex d'Enrique Ponce ha estat callada davant aquesta xerrameca i també el seu noi. Tot mentre determinats periodistes donaven la seva opinió sobre això i la primera a fer-ho va ser Beatriz Cortázar. Aquesta va exposar que no creia que l'enllaç s'hagués produït perquè Cuevas mai no es casaria sense tenir al costat els seus éssers estimats.

L'entorn de Paloma havia estat igualment callat, però ara ha decidit parlar. Ho ha fet amb el diari El Español i per negar rotundament que la parella hagi passat per l'altar. Exactament, ha exposat que “això no hi ha per on agafar-ho, és una notícia falsa”.

“Paloma mai no es casaria sense els seus pares”.

D'aquesta manera, el cercle proper a l'andalusa ha negat amb rotunditat els rumors. No hi ha hagut casament, encara que qui sap si n'hi haurà aviat tenint en compte com estan de feliços.

Primer pla de Paloma Cuevas somrient als premis 'Mujer de Hoy'
L'entorn de Paloma Cuevas ha negat l'especulació | GTRES

Paloma Cuevas està vivint un moment dolç

Paloma Cuevas està absolutament aliena a les xerrameques, prefereix centrar-se a viure l'instant tan especial del que està gaudint. I és que està feliç al costat de Luis Miguel, es troba gaudint de la gira per terres americanes i, a més, les seves filles els estan acompanyant. Segons la mateixa font del seu entorn, les noies estan entusiasmades amb l'experiència, ja que els permet “fer turisme i descobrir noves ciutats”.

De la mateixa manera, es troba orgullosa d'haver aconseguit llimar asprors amb el seu exmarit, Enrique Ponce. Segons ha revelat, han aconseguit tenir una relació de cordialitat pel bé de les dues petites que tenen en comú.

Muntatge de fotos de primer pla d'Enrique Ponce i la seva exparella, Paloma Cuevas, tots dos somrients
Paloma Cuevas ha aconseguit signar 'la pau' amb el seu exmarit | España Diario

A més, la núvia del cantant mexicà està molt satisfeta en l'àmbit laboral. Continua treballant a ple rendiment en els seus projectes relacionats amb el món de la moda, com ara Rosa Clará. I, per si no n'hi hagués prou, està immersa ara en una altra tasca molt emotiva i especial.

Pel que sembla, es troba preparant amb gran il·lusió i entusiasme un llibre sobre la vida del seu pare, el famós torero i apoderat Victoriano Valencia. Al costat de la seva germana, Verónica, estan donant forma a aquesta obra que serà un homenatge tant a escala taurina com personal. Per això, per exemple, cal destacar la seva humanitat i la bella història d'amor que viu amb Paloma Díaz.

Això sí, de moment no se sap com va d'avançada aquesta biografia i fins i tot quan està prevista que surti a la llum. No obstant això, segur que quan es llenci al mercat donarà molt a parlar.