Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb rostre molt seriós en un plató de Telecinco

Jorge Javier Vázquez i el seu pacte amb Telecinco: quan es podrà anar de la cadena

Jorge Javier Vázquez té una data marcada a la seva agenda

Jorge Javier Vázquez ha estat durant anys el presentador estrella i un dels 'intocables' de Telecinco. Així i tot, això va canviar fa uns mesos quan una nova directiva va arribar al grup i va prendre decisions com la supressió de Sálvame i el Deluxe, dos dels programes del català. Aquesta situació va fer que es parlés que ja no es comptava amb ell i fins i tot que els seus dies estaven comptats a Mediaset.

Jorge Javier després del que va passar va estar de baixa mèdica per salut mental, però ha aconseguit renéixer. Tant és així que està recuperat i aquest pròxim mes de setembre torna amb nou programa a la seva cadena: Cuentos Chinos. Tot i que el seu retorn no impedeix que segueixin existint dubtes sobre el temps que continuarà unit al grup italià.

Les resolem a continuació. Se sap quan podrà marxar de la que ha estat casa seva, professionalment parlant, si així ho desitgen ell o els seus caps.

Jorge Javier Vázquez té un acord amb Telecinco respecte a la possible sortida

Jorge Javier Vázquez va tenir el suport de Paolo Vasile durant el temps que aquest va estar al capdavant de Mediaset. Però les coses van canviar amb la nova directiva, que va eliminar de cop dos dels seus programes. Sense oblidar que, a més, li ha tret el lloc de presentador de la nova edició de GH VIP.

Malgrat tot, de pensar que ell ja havia acabat el cicle a la cadena, no és així. Tornarà molt aviat amb un espai a horari de màxima audiència, que el farà haver d'enfrontar-se a un rival dur. Ni més ni menys que a El Hormiguero de Pablo Motos.

Jorge Javier, presentador de Contes Xinesos a Telecinco
Jorge Javier Vázquez tornarà ben aviat a televisió amb nou programa | Mediaset

Caldrà esperar per veure com li va en aquest camí, com també caldrà fer-ho perquè arribi el moment en què pugui deixar el grup. I és que té un acord amb aquest sobre l'instant en què una de les dues parts pot determinar que la relació laboral entre elles s'acaba.

El mateix Jorge Javier va ser qui va revelar quan es pot produir aquest fet. Ho va confessar obertament a l'entrevista que el passat mes de maig se li va fer a La 2 dins del programa La matemática del espejo. Exactament, va dir: “Tinc contracte, me'n queden encara dos anys, fins al 2025”.

“El que decideixin, bé hi serà. Jo treballo a la televisió, però la televisió no és meva. Arriba un equip directiu i entenc què voldrà fer amb la gent que està treballant allò que vulgui”.

Jorge Javier mirant a càmera sense ulleres al plató de Supervivents
Jorge Javier Vázquez sap en quin moment tot pot canviar | Mediaset

I va afegir: “Que l'equip directiu vol comptar amb mi, perfecte. Que entén que pertanyo a una altra època i aquella època ja no casa amb allò que fan, també perfecte. És que això jo ho tinc molt clar des del moment que vaig entrar a treballar a la tele”.

“La televisió és un negoci d'altres que compten amb mi. També pot ser que jo m'aixequi un dia i pensi: «He de continuar?»”.

Vaja, que el 2025 serà el moment crucial per al presentador, quan es decidirà si segueix unit a Mediaset o pren un nou rumb laboral.

La darrera hora del nou programa de Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez, a més de gaudir del que queda de l'estiu, està lliurat a la preparació de Cuentos Chinos. Sabem que s'emetrà al setembre, però encara sense data fixa.

De moment, ha començat a promocionar-se i hem descobert que comptarà amb la famosa humorista Susi Caramelo com a reportera. Un fitxatge estrella amb què s'espera aportar diversió i que s'uneix així al d'un altre col·laborador segur. Aquest no és altre que Germán González, qui posés la veu en off a molts vídeos de Sálvame.