Muntatge de bitllets al fons, Ana Soria somrient amb el cap tort i Enrique Ponce somrient en vestit blau

GENT

Enrique Ponce i Ana Soria arriben a un acord: els diners per a una cosa important

Enrique Ponce i Ana Soria s'han posat d'acord a invertir els seus diners en una cosa decisiva per a la parella

Enrique Ponce i Ana Soria fa uns dies tornaven a ocupar titulars als mitjans. L'estudiant de Dret havia esborrat del seu perfil d'Instagram gairebé totes les imatges en què apareixia el popular torero, cosa que va cridar molt l'atenció. Ara, quan només falta un mes perquè Ponce iniciï la que serà la seva última temporada, la parella ha arribat a un acord econòmic que té a veure amb el seu futur.

Després de desmentir que hi hagi crisi en la seva relació, Ana Soria i Enrique Ponce estan fent més passos en comú. Pel que sembla han pres la decisió d'invertir els seus diners en la construcció d'un habitatge luxós a Almeria. Pocs mesos abans de la retirada definitiva del torero, la parella pensa a instal·lar-se al seu nou habitatge quan estigui disponible.

Ana Soria i Enrique Ponce tenen clar en què invertir els seus diners

La periodista Almudena del Pozo ho explicava al programa Así es la vida de Telecinco. "Continuen feliços vivint a Almeria. Estan a la seva, ell ve habitualment a Madrid i està pensant a retirar-se, i de crisi res de res", confirmava la col·laboradora.

I afegia: "S'estan construint una nova casa. Estan vivint de lloguer a Almeria mentre esperen que acabin de construir una casa en una urbanització de luxe i molt exclusiva". És en aquesta nova casa on Ana Soria i Enrique Ponce tenen previst gastar els diners, decisió que demostra la intenció de compartir el seu futur.

Enrique Ponce i Ana Soria, passejant pels carrers de Madrid, tots dos amb rostre seriós
Enrique Ponce i Ana Soria han invertit els seus estalvis en la construcció d'una casa de luxe | GTRES

Mentre arriba aquest moment, Ponce es convertirà aquest any en protagonista pel seu retorn a les places de toros. Dos anys després d'anunciar la seva retirada per sorpresa, reapareixerà per última vegada en places especialment significatives a la seva carrera.

El torero de Chiva s'acomiadarà definitivament del seu públic a València. "Encara que me'n vagi, el torero que hi ha en mi no se n'anirà mai", confessava al gener quan va presentar el cartell del seu comiat.

Storie de Ana Soria a Instagram amb Enrique Ponce torejant el 29 de febrer de 2024
Enrique Ponce es vestirà de torero per darrera vegada aquest any | Instagram, @anasoria.7

Ana Soria i Enrique Ponce es van conèixer precisament en una plaça de toros, en concret la d'Almeria, ciutat natal d'ella. Així, ho confirmaven ells mateixos durant l'entrevista que van concedir a Pablo Motos a El Hormiguero.

Enrique es va fixar en ella des del primer moment en què la va veure a la graderia. Ella, per la seva banda, es va adonar que no parava de mirar-la. Després va arribar la seva primera cita després de moltes converses telefòniques: “Estava fet un flam”, explicava Ana entre rialles.

La parella podria contraure matrimoni l'any que ve

Des d'aleshores no s'han separat encara que els rumors de crisi a la parella han circulat diverses vegades. El valencià i la d'Almeria esperen ara que la seva nova llar estigui a punt. La revista Lecturas avançava més detalls sobre el xalet que la parella s'està construint.

"El torero i la seva xicota acudeixen sovint a supervisar l'avanç de les obres.[…]Està previst que la casa estigui a punt el juliol de 2025", revelava l'esmentat mitjà. Un habitatge al qual, amb el torero ja retirat, podrien traslladar-se a viure com a casats de poc.

Captura del programa 'El Hormiguero' del dimarts 23 de maig, on apareixen Ana Soria i Enrique Ponce
Enrique Ponce i Ana Soria van explicar com va començar la seva història d'amor | Antena 3

Una informació que desmenteix totalment qualsevol possibilitat de crisi a la parella que tant es va comentar a l'inici de la seva relació. De fet, Ana Soria compartia les últimes hores unes imatges en el seu perfil en què tornava a aparèixer el torero. Només queda esperar que es faci realitat el seu desig i finalment poden formalitzar la seva unió juntament amb els seus éssers estimats.

➡️ Gent

Més notícies: