Muntatge de Rocío Jurado amb una foto rodona de Jacobo Ostos

GENT

Rocío Jurado va fer una cosa amb Jacobo Ostos que la família segueix tenint present

Rocío Jurado va ser padrina de Jacobo Ostos durant el seu bateig, tot i que Rocío Carrasco no ha continuat amb aquesta relació

Jaime Ostos Jr s'ha assegut al plató de ¡De Viernes! per carregar durament contra el seu germà Jacobo Ostos i els secrets del DJ estan veient la llum. Per això sabem que la Rocío Jurado va fer una cosa amb ell que va marcar un abans i un després: ser padrina el dia del seu bateig. Aquest detall encara és molt present a la família del Jacobo, malgrat que cap membre tingui relació amb la Rociíto.

El Jacobo Ostos ha seguit els passos de la Rociíto, ja que ell també ha atacat els seus germans públicament. La diferència és que Carrasco de moment no en vol saber res, malgrat que la Rocío Jurado li tenia una gran estima. El Jaime Ostos va ser íntim amic del José Ortega Cano, per això va demanar a Jurado que formés part del seu mediàtic clan.

Muntatge amb Jacobo Ostos seriós amb un vestit blau i Rocío Carrasco somrient amb una americana blanca

La María Ángeles Grajal té molt present que la Rocío va ocupar un paper fonamental en el bateig del Jacobo Ostos. Aquesta és la raó per la qual mai no ha atacat a la Rociíto Carrasco, tot i que no tenen una relació fluida.

El Jacobo és al centre de la notícia a causa de les declaracions que el Jaime ha fet a Telecinco. "Aneu amb compte", li ha aconsellat durant una entrevista presentada pel Santi Acosta. El fill gran del torero insinua que el Jacobo podria no portar la seva sang.

Rocío Jurado sempre va protegir la família Ostos

La Rocío ha estat testimoni d'esdeveniments molt destacats dins la crònica social. La cantant sempre va guardar silenci i va marxar amagant grans secrets. Era coneixedora dels conflictes familiars que tenia el Jaime Ostos, ja que el José Ortega Cano era un dels seus grans amics.

Captura de María Ángeles Grajal i Jacobo Ostos com a convidats de De Divendres

Tant la María Ángeles Grajal com el Jaime Ostos sempre van tenir en compte la bona voluntat de la Rocío. Durant últimes hores, s'està parlant molt de l'enllaç que la cantant va tenir amb el Jacobo. Aquest darrer no ha continuat amb la tradició familiar i no té cap mena de contacte amb la Rociíto, encara que entre ells hi ha moltes similituds.

El Jaime va defensar al José Ortega Cano durant els problemes que el torero va tenir amb la justícia. Els seus arguments van generar força polèmica, però no va tenir por i va donar la cara pel seu amic.

Muntatge de Jacobo Ostos a Antena 3 i José Ortega Cano a Telecinco

El Jacobo Ostos no ha fet res semblant per la Rociíto, però ella tampoc no ha tingut cap gest cap a la seva persona. Ara està passant un moment delicat i la dona del Fidel Albiac ha optat per guardar silenci.

➡️ Gent

Més notícies: