Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i la seva parella, Ana Soria, tots dos amb rostres seriosos
GENT

Ana Soria aclareix finalment si ha trencat la seva relació amb Enrique Ponce

Després de l'enrenou que s'ha format al seu voltant, Ana Soria torna a Instagram per aclarir tots els dubtes sobre la seva relació amb Enrique Ponce

Ana Soria ha fet saltar totes les alarmes sobre la seva possible ruptura amb l'Enrique Ponce, i tot després de l'últim moviment que ha dut a terme a les xarxes socials. Tant és així que, dies després de sortir a la llum aquestes especulacions, la model ha trencat el silenci.

Fa tot just uns dies, aquesta noia de 25 anys va deixar tots els seus seguidors sense paraules després d'esborrar totes les fotos de la seva parella actual, a excepció d'una. Un gest que no ha passat desapercebut per a la premsa social del nostre país.

Ana Soria amb ulleres de sol i les mans a les butxaques i Enrique Ponce amb ulleres de sol estirant el braç

Per això, i a través de les històries del seu perfil d'Instagram, l'Ana Soria ha volgut aclarir si ha posat fi o no a la seva relació amb el torero. I ho ha fet compartint un vídeo d'allò més revelador.

En ell, podem veure l'Enrique Ponce torejant una vaquilla dins una petita plaça de toros. D'aquesta manera, l'Ana Soria ha volgut aclarir tots els rumors que apuntaven cap a la ruptura definitiva de la seva relació.

Storie de Ana Soria a Instagram amb Enrique Ponce torejant el 29 de febrer de 2024

No obstant això, el que ha acabat de fer callar aquestes especulacions ha estat la cançó que la influencer ha compartit en aquesta publicació. Un tema de l'artista sevillana Marta Santos:

"Per què aniré a París? Si el meu amor està amb tu. Per què viatjaria a Roma? Si ets el meu monument favorit. Per què aniria a Buenos Aires? Si bons són els meus dies amb tu… Digues-me, «per què anar a Dubai? Si els teus petonets estan més bons»".

Ana Soria aclareix si ha posat fi o no a la relació amb Enrique Ponce

A través de les xarxes, l'Ana Soria ha deixat molt clar que la seva relació amb l'Enrique Ponce continua sent igual de sòlida com fins ara. Rumors que ha rebutjat després de compartir un vídeo del destre bregant amb una 'vaquilla'.

Fa uns dies, es van encendre totes les alarmes al voltant d'aquesta mediàtica parella. I tot arran de la darrera decisió que va prendre la model en relació amb el seu perfil d'Instagram.

Tal com es pot veure en aquesta xarxa social, l'Ana Soria ha eliminat totes les fotos que tenia al costat de l'Enrique Ponce, deixant tan sols 11 publicacions. Hi podem veure algunes de les seves grans passions, com la moda o l'hípica.

Enrique Ponce i Ana Soria, passejant pels carrers de Madrid, tots dos amb rostre seriós

Tot i això, la jove ha decidit conservar una instantània de la seva actual parella. Foto que va publicar el 12 d'octubre del 2022 per celebrar el Dia de la Hispanitat.

"Que bonica la terra sobre la qual van bressolar el nostre bressol i totes les seves persones", va escriure l'Ana Soria, juntament amb unes fotografies de Ponce amb la bandera d'Espanya. Imatges en què també apareix el seu germà, José Soria Moreno.

Sigui com sigui, la model ha volgut deixar molt clar que el seu amor pel torero continua tan fort com el primer dia. Així que tot apunta que aquesta neteja de fotos no té res a veure amb el seu festeig amb l'Enrique Ponce.

L'última publicació que ha compartit l'Ana Soria amb els seus més de 133.000 seguidors ha estat una protagonitzada per les seves amigues. Aquest diumenge, 25 de febrer, la model ha tornat a Instagram per presumir de “la família que un tria”.

Gest que no ha passat desapercebut per als internautes. "Sou quatre sols", ha escrit una usuària d'aquesta xarxa social. A més, aquest post ha rebut desenes de likes.

➡️ Gent

Més notícies: