Primer pla d'Enrique Ponce mirant a càmera serio

Enrique Ponce està al corrent de tot: què ha passat a l'aniversari d'Ana Soria

Enrique Ponce sap que la seva xicota ha tingut un contratemps

Enrique Ponce es va separar inesperadament de Paloma Cuevas per iniciar, poc després, una relació amb Ana Soria. Relació que sempre ha estat qüestionada i per la qual pocs han apostat, entre altres coses, perquè els separen 27 anys. De moment, però, continuen junts.

No obstant això, Enrique no ha estat en la celebració de l'aniversari de la seva xicota, encara que està al dia que ha estat una mica accidentat. I així s'ha demostrat amb les imatges que ara s'han publicat a una reconeguda revista del cor.

Enrique Ponce sap el que ha passat a l'aniversari de la seva xicota

Enrique Ponce, que ha estat notícia ara per descobrir-se el motiu real de la fi del seu matrimoni, ha vist que Ana ha fet 25 anys. I la jove d'Almeria ho ha volgut celebrar. Exactament, ho ha fet amb els seus pares i, per això, ha acudit a casa d'aquests amb un pastís per bufar les espelmes.

El torero no ha assistit a aquesta cita, cosa que ha sorprès. Ara bé, el que més ha cridat l'atenció és el rostre de Soria, que hi ha anat sense maquillatge i vestida informal. I és que se l'ha vista amb l'ull inflat, fruit d'algun accident o potser d'una picada.

La revista Semana ha publicat en exclusiva les imatges on es pot veure la noia de Ponce amb aquesta part de la cara inflamada. Això sí, es desconeix del tot què ha causat aquesta situació.

Per això, Enrique, que segur coneix el perquè d'aquest ull inflat, sap que Ana ha tingut una celebració una mica peculiar. Però és que aquesta ha estat marcada per un altre contratemps que ha portat la jove d'Almeria a protagonitzar un moment inesperat.

El que ha passat és que la noia, després de dinar a la casa familiar, se n'ha anat en companyia de la seva mare. Juntes han marxat fins a l'habitatge d'ella i allà és quan ha vist que s'havia deixat les claus a dins. Un revés davant el qual no s'ha quedat de braços plegats.

El que ha fet Ana, tal com a mostra Semana en fotos, ha estat remenar-se el vestit i pujar al mur exterior de la seva residència. D'aquesta manera, ha pogut saltar al jardí i des d'allà obrir la porta a la seva progenitora. Després d'això, han entrat a la casa i finalment han sortit juntes amb el gos de Soria per fer-li una passejada.

Enrique Ponce i Ana Soria: envoltats d'especulacions

Enrique Ponce ha comprovat que les imatges de la seva parella amb l'ull inflat han donat lloc a tota mena de rumors a les xarxes socials. N'hi ha que parlen que ha patit una caiguda, que ha pogut ser agredida o, fins i tot, que ha patit un accident.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tanmateix, l'absència del torero a la festa d'aniversari d'ella ha generat més xerrameques. En concret, a les xarxes s'està especulant amb la possibilitat que hagin trencat la relació. És clar, perquè no es coneixen compromisos professionals ni personals del torero que expliquin que no assistís a aquesta reunió familiar.

Enrique Ponce i Ana Soria, passejant pels carrers de Madrid, tots dos amb rostre seriós
Enrique Ponce es rumoreja que podria haver trencat amb Ana Soria | GTRES

Encara més, aquestes especulacions sobre la ruptura també es basen en el fet que fa mesos que no se'ls ha vist junts. Fins i tot, que Ana no ha compartit al seu Instagram una foto al costat del seu noi des del darrer mes d'abril. Vaja, que és sospitós com a mínim.

Tot i això, de moment no s'hi ha confirmat ni desmentit res. I mentre l'ombra de la separació sobrevola sobre ells, s'especula amb la possibilitat que l'ex d'Enrique s'hagi casat amb Luis Miguel.