Primer pla de Paloma Cuevas posant seriosa

Paloma Cuevas i Enrique Ponce: el motiu real del seu divorci ha vist la llum

Es va pensar que la separació entre Paloma Cuevas i l'extorero era per culpa d'Ana Soria, però no va ser així

Aquests dies, molts mitjans del nostre país i internacionals han estat testimonis de com estan d'enamorats Paloma Cuevas i Luis Miguel.

Evidentment, el fet que Paloma Cuevas hagi recuperat el somriure després de la mala època que va passar, a causa del seu divorci amb Enrique Ponce, ha provocat que aquest últim es trobi al punt de mira.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Avui dia, continuen generant interès els motius pels quals una de les parelles més famoses del món del cor trenqués, ja que mai no van arribar a aclarir-se bé del tot.

Precisament, ha estat ara, que el tema torna a ser d'actualitat, quan la veritat ha sortit a la llum després de quatre anys separats.

Muntatge de fotos de primer pla d'Enrique Ponce i la seva exparella, Paloma Cuevas, tots dos somrients
Tots els detalls de la ruptura de Paloma Cuevas amb el pare de les seves filles | España Diario

Per què es van separar Paloma Cuevas i Enrique Ponce?

Al principi, es va pensar que Paloma Cuevas i Enrique havien donat per acabada la seva història d'amor pel fet que havien perdut la il·lusió en la relació.

Tanmateix, mesos després, quan Enrique Ponce va confirmar el seu festeig amb Ana Soria, van ser molts mitjans els que van apuntar que aquest podria haver acabat amb la dissenyadora per la jove.

Tot i això, segons Toñi Moreno, el motiu era un altre molt diferent. La periodista, que és molt propera a l'extorero, va confessar al seu dia què li havia explicat aquest últim.

"La relació s'ha trencat perquè Enrique ha estat un pare absent i això ha suposat un desgast per a la parella", va revelar aleshores l'andalusa a Viva la vida.

Paloma Cuevas i Enrique Ponce passejant amb la seva filla pel carrer, en una foto d'arxiu quan tots dos eren parella
Segons la periodista, l'extorero no estava implicat en les seves filles | GTRES

Així que Ana Soria no va tenir res a veure en aquesta decisió. Ell es va enamorar d'ella mesos després, quan les coses amb Paloma Cuevas ja estaven més que resoltes.

Si bé és cert, per a Paloma Cuevas tot això va ser molt dur, perquè encara no havia superat la ruptura amb l'extorero. De fet, la dissenyadora va trigar a recuperar-se i, com en el seu moment van confirmar a ¡Hola!, va necessitar el refugi de la seva família, sobretot, el de les seves dues filles.

Enrique Ponce ja és passat per a Paloma Cuevas

Tanmateix, ara, per a Paloma Cuevas, Enrique Ponce ja és part del passat. Sembla que està molt il·lusionada amb el que va ser el seu amic de la infància, Luis Miguel, amb qui ha vist l'oportunitat de refer la seva vida.

Les poques vegades que se'ls ha vist junts, s'ha demostrat que tots dos estan molt enamorats. De fet, fins i tot el cantant li ha dedicat la cançó Cucurrucucú paloma al seu primer concert de la seva gira.

Una demostració d'amor clara del mexicà a Paloma Cuevas que consolida encara més la seva relació.