Primer pla de Fabiola Martínez amb rostre neutre del 2023

Fabiola Martínez i el motiu pel qual no tindrà xicot durant una llarga temporada

Fabiola Martínez va fer una revelació sorprenent sobre la seva situació sentimental actual.

Fabiola Martínez va revelar davant de les càmeres d'una coneguda agència de notícies quina és la seva situació sentimental actual. Tot i que fa dos anys que està separada de Bertín Osborne, la veneçolana va deixar molt clar que, per ara, no pensa refer la seva vida amb ningú.

Va ser a principis de 2021 quan aquest conegut matrimoni va anunciar que es divorciava després de gairebé 20 anys junts i dos fills en comú. Tot i això, i encara que era una situació una mica delicada, tots dos van decidir mantenir una bona relació pel bé de Kike i Carlos.

Fabiola Martínez i Bertín Osborne feliços a la gala solidària de la seva associació
Fabiola Martínez i Bertín Osborne mantenen una relació molt bona | Europa Press

Cosa que, tant Fabiola Martínez com l'empresari, han demostrat amb escreix aquests últims anys. I és que, actualment, tots dos estan molt implicats amb la gestió del seu projecte en comú: la Fundación Bertín Osborne.

Sintonia que fa unes setmanes es va poder veure greument afectada després de sortir a la llum una informació sorprenent. I és que, tal com van confirmar els protagonistes, el presentador de televisió serà pare per setena vegada amb Gabriela Guillén.

Tot i això, i malgrat aquesta notícia inesperada, Fabiola Martínez ha assegurat que farà tot el possible perquè els seus dos fills "tinguin un vincle amb la criatura que ve".

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A més, no va tenir objeccions a elogiar la faceta paternal de Bertín Osborne, deixant al descobert, una vegada més, la bona relació que mantenen. "Sempre ha estat molt pendent que tot estigui bé. Com a pare, estic segura que hi serà".

Per la seva banda, i encara que la vida personal del seu exmarit ha fet un gir de 180 graus, encara no se li ha conegut una nova parella a Fabiola Martínez. Motius que va explicar, a mitjans d'agost, davant de les càmeres d'Europa Press.

Fabiola Martínez parla sobre la seva situació sentimental actual: "No hi tinc gens d'interès"

Durant tot aquest temps, Fabiola Martínez ha parlat més d'una vegada del punt en què es troba, sentimentalment parlant. Tanmateix, a mitjans d'agost, davant les càmeres d'Europa Press, va revelar el motiu pel qual no tindrà xicot durant una llarga temporada.

Després de mesos plens de reptes, tant professionals com personals, la model va decidir agafar-se unes vacances merescudes. Però, després d'uns dies de descans, no va tenir cap problema per respondre totes les preguntes d'aquesta coneguda agència de notícies.

Primer pla de Fabiola Martínez amb rostre seriós i concentrat en una classe de ioga
Fabiola Martínez no és oberta a l'amor | GTRES

"Estic feliç. Traient estonetes per a mi", va confessar Fabiola Martínez, abans de pronunciar-se sobre la seva vida amorosa actual. Malgrat que fa gairebé dos anys que està separada del pare dels seus fills, va deixar molt clar que, per ara, no es planteja obrir de nou el seu cor:

"No hi tinc gens d'interès. Estic gaudint de la meva vida i de la meva feina". Amb aquestes declaracions, la col·laboradora de Y ahora Sonsoles va deixar clar que, avui dia, encara no ha conegut ningú que li faci replantejar-se aquesta situació.

A més, tal com va confessar, ara mateix el més important per a ella són els seus dos fills. Per això, en aquesta nova etapa de la seva vida, Fabiola Martínez està molt centrada en la seva feina per donar tot el millor als joves Kike i Carlos.

Història d'Instagram de Fabiola Martínez contenta mostrant el seu biquini a ratlles negres, taronges i grogues
Fabiola Martínez també va parlar de les seves fotos en biquini | instagram , @fabiolamartinezb_

D'altra banda, no va tenir cap problema a pronunciar-se sobre l'enrenou que van generar les seves últimes fotos en biquini. I és que, en aquell moment, els seus seguidors de les xarxes socials es van quedar sense paraules en veure el bon estat físic de què gaudeix Fabiola Martínez amb 50 anys.

"Estic triomfant", va fer broma la model veneçolana, abans de revelar el seu petit secret per mantenir-se així de jove. Segons ella, després d'aquelles instantànies sense retocs, s'hi amaga un gran esforç. "Cal cuidar-se i jo m'esforço amb règim i amb exercici".