Muntatge de Carmen Alcayde en un primer pla al costat d'una imatge del casament amb Eduardo Primo Arnau

GENT

Carmen Alcayde, del divorci dur amb el seu exmarit a presumir d'un nou amor

Carmen Alcayde ha anunciat a 'Así es la vida' que torna a estar il·lusionada amb un nou amor

Carmen Alcayde està d'actualitat aquesta tarda després que hagi anunciat en ple directe de Así es la vida que té una nova il·lusió.

Una notícia que agafava tothom per sorpresa. "Estic en això", li deia a Sandra Barneda, confirmant-li que està novament il·lusionada amb un altre home. I en aquell moment un somriure enorme envaïa la cara i la delatava.

Fa uns anys, la vida de la col·laboradora feia un tomb radical després de posar fi al seu matrimoni després de més de trenta anys i tres fills en comú.

Captura de Carmen Alcayde durant la seva estrena a 'Así es la vida'
Carmen Alcayde, novament il·lusionada a l'amor | Mediaset

Així, ella mateixa confessava que havien decidit divorciar-se pel bé dels nens. "Quan no hi ha una harmonia a casa, el millor per a ells és que vegin que es pot ser feliç encara que sigui separats", assenyalava sobre això. "No ens sobràvem, però no ens complementàvem", reconeixia molt afectada.

Lamentablement per a Alcayde, la situació no acabava tan bé com li hauria agradat, i és que el divorci acabava convertint-se en tot un drama.

Carmen Alcayde troba un nou amor després del divorci

Sobretot, perquè cap es trobava en una bona situació econòmica, cosa que els hauria obligat a demanar un crèdit amb què van haver de bregar després de separar-se.

De fet, van arribar fins i tot als tribunals, segons detallava el portal Informalia. Tot i això, la gran prioritat tant de Carmen Alcayde com del seu exmarit ha estat sempre el benestar dels petits Carmen, Edu i Olivia.

Imatge del casament de Carmen Alcayde amb el seu exmarit Eduardo Primo Arnau
Carmen Alcayde el dia del casament amb Eduardo Primo Arnau | GTRES

"En la nostra relació no hi havia discussions ni bronques. És un home meravellós, però ara no estàvem tan bé. Ens volem molt i ens continuarem volent", assegurava Carmen al seu moment.

"Estàvem jugant al joc de la corda i cadascuna volia fer diferents coses i discutíem. Ho hem fet perquè els nostres fills estiguin bé", assegurava.

Ara, dos anys després, sembla que Carmen Alcayde ha trobat un altre amor que li ha tornat la il·lusió.