Muntatge amb Felip VI amb gest trist, Letizia somrient i un plat amb ganivet i forquilla ratllat amb una creu vermella
GENT

Letícia es nega a sopar amb Felip per una raó que només entenen els seus més íntims

La reina Letícia canvia de plans pel que fa a la tradició de sopar junts ara que les seves dues filles no són a La Zarzuela

En els darrers temps, la unió matrimonial de Felip VI i Letícia sempre ha estat envoltada de tota mena d'especulacions i rumors. L'ombra de crisi els ha perseguit, encara que sempre han tirat endavant, mantenint així una imatge forta i sòlida.

Fa unes setmanes, va transcendir que el matrimoni estava patint la famosa síndrome del niu buit perquè no tenen les filles al seu costat. Ara, unes noves informacions sobre com el matrimoni està portant aquesta situació apunten que la tradició de sopar tots junts ja no hi és present.

Segons EnBlau, a Letícia li agrada gaudir de tenir temps per a ella mateixa i sopar sola o amb amigues. Una raó que el cercle més proper coneix molt bé. A més, d'una altra banda, també és habitual veure Felip de sopar amb amics.

La reina Letícia gaudeix de temps per a ella mateixa

No hi ha dubte que Letícia i Felip han afrontat una etapa molt diferent de la dels últims anys a La Zarzuela. Els reis veien com les seves filles ja no són dues nenes i havien d'emprendre els seus propis camins lluny. La infanta Sofia es troba actualment estudiant a Gal·les, mentre que la princesa Leonor continua la seva formació a l'Acadèmia Militar.

La reina Letizia amb un vestit blanc aplaudint somrient
Letícia no té problema a sopar sola a La Zarzuela | Europa Press

Molt ha canviat el panorama dins de La Zarzuela, on, irremeiablement, Felip i Letícia han experimentat el que és veure com les teves filles es fan grans i se separen del nucli familiar. Tal com va transcendir fa uns mesos des del portal Informalia, els reis estarien vivint a les seves carns la famosa síndrome del niu buit.

Segons el mitjà anteriorment esmentat, durant l'acte d'obertura de l'Any Judicial al Tribunal Suprem, el rei va confessar que “la reina Letícia i jo estem molt sols. Ara ens avorrim una mica”. L'absència de la princesa Leonor i la infanta Sofia s'estava notant.

Per això, sembla que hi ha hagut canvis dins de La Zarzuela. Ara, des d'En Blau, afirmen que la famosa tradició de sopar tots junts només es manté quan hi ha la família al complet. Sembla que no hi ha cap inconvenient que Felip i Letícia sopin cadascú pel seu costat quan estan sols.

I és que recordem que a Letícia li encanta gaudir de temps per a ella mateixa i poder organitzar-se a la seva manera. En moltes ocasions, la reina Letícia i Felip VI no comparteixen el mateix horari, per la qual cosa la reina es nega seguir rigorosament aquesta tradició de sopar junts.

Letícia i Felip guarden silenci davant l'última polèmica

Les últimes setmanes, els moviments de Jaime del Burgo han tornat a encendre el vesper sobre la casa reial. Tanmateix, malgrat que el navarrès ha arribat fins i tot a dir que va tenir alguna cosa més amb Letícia, des de La Zarzuela no ha arribat cap comunicat desmentint-ho.

Muntatge amb les cares serioses de la princesa Letizia i el rei Felip VI
Letícia i Felip guarden silenci absolut davant la polèmica de Jaime del Burgo | GTRES, e-noticies.cat

La notícia arribava fins i tot a la premsa estrangera, però sembla que la casa reial ha optat per guardar silenci fins que amaini la tempesta mediàtica.