Fotomuntatge d'Elsa Anka

GENT

Elsa Anka sorprèn amb la seva nova imatge i tots es fixen en els seus cabells

Elsa Anka, presentadora i model catalana, ha aparegut amb un canvi d'imatge a la desfilada de Pedro del Hierro

Elsa Anka és una presentadora catalana que des de molt jove s'ha fet un nom a la indústria televisiva. Va debutar al programa VIP Noche fa més de 36 anys i des de llavors no ha deixat de treballar, apareixent en mítics espais com El gran juego de la Oca.

No hi ha dubte que l'actriu i presentadora de 58 anys té molt de talent i sembla que els seus dos fills també ho han heretat. I és que Elsa Anka, ha estat una de les presentadores més estimades del nostre país. Ara, tot sembla apuntar que la seva filla gran, Lidia Torrent, li agafarà el relleu.

Elsa Anka sorprèn amb la seva nova imatge

Cada vegada hi ha més dones que opten per deixar créixer els seus cabells blancs lliurement. Una d'elles és Elsa Anka, que va aparèixer a la desfilada de Pedro del Hierro amb els seus cabells blancs a la vista. I és que tot fa pensar que la catalana ha pres la decisió de deixar de tenyir-se els cabells.

Cosa que, com hem dit anteriorment, cada cop hi ha més famoses que s'atreveixen a fer-ho. Algunes són Andie MacDowel o Carolina de Mònaco. Ara, Elsa Anka, també s'ha sumat a aquest equip.

D'aquesta manera, en la seva última aparició pública, vam poder veure Elsa Anka amb la meitat superior dels cabells sense tenyir. Mentre que de mitjos a puntes, encara lluïa el seu color castany xocolata.

Imatge d'Elsa Anka sense els cabells tenyits
Elsa Anka amb els cabells sense tenyir. | Europa Press

Elsa Anka, encantada amb la seva neta

El 2022 Lidia Torrent, filla d'Elsa Anka, va donar a llum la seva primera filla en comú amb Jaime Astrain. La nena, que es diu igual que la seva àvia, té enamorada Elsa Anka. Així ho hem pogut veure a través del seu compte d'Instagram, on la model comparteix diverses imatges amb la petita.

Imatge de Lidia Torrent i Jaime Astrain
Lidia Torrent, filla d'Elsa Anka, amb la seva parella, Jaime Astrain. | Europa Press

"Vam tenir una celestina. Una persona ens va parlar, a mi d'ell i a ell de mi. I arran d'això ens vam començar a seguir per Instagram", va explicar la parella a través de les xarxes socials.

D'aquesta manera, gairebé 4 anys després, la filla d'Elsa Anka va formar una preciosa família al costat de l'exfutbolista i model.