Xavi Hernández i Nuria Cunillera en un phtocall
GENT

Nuria Cunillera, dona de Xavi Hernández, revela què troba a faltar de la vida a Qatar

Núria Cunillera es va sincerar sobre els canvis de vida que comporta ser parella de Xavi Hernández, entrenador del Barça


Encara que l'eliminació del Barça a Champions hagi posat al focus mediàtic a Xavi Hernández, el tècnic té una vida molt discreta fora dels terrenys de joc. Ell i la seva dona, Núria Cunillera, fa més de 10 anys que estan casats, però poc se sap de la seva vida personal.

L'estiu passat, la parella va celebrar el seu desè aniversari de boda. Es van casar el 13 de juliol de 2013 a la localitat de Blanes (Girona). “Estic feliç, estic casada amb l'amor de la meva vida i la veritat és que no en puc demanar més”, confessava Núria Cunillera a la revista ¡Hola!

Des d'aleshores, i després de la retirada del jugador del FC Barcelona el 2015, la família ha anat creixent. A Qatar, la Núria i el Xavi van donar la benvinguda als seus dos fills: l'Àsia, de 8 anys; i el Dan, que complirà 6 anys el pròxim mes de novembre. Un territori que, sens dubte, ha donat moltes alegries a la parella.

Xavi Hernández i Núria Cunillera al casament el 13 de juliol de 2013

L'any 2021, el Xavi tornava a Barcelona per convertir-se en l'entrenador del club on va jugar durant 17 temporades. Tot i això, l'actual entrenador del FC Barcelona anunciava que l'any que ve no seguirà com a tècnic de l'equip culer.

Núria Cunillera explica què troba a faltar de Qatar

Núria Cunillera assegura que és molt feliç amb la vida que porta la seva família a la ciutat comtal, encara que la periodista va confessar que troba a faltar algunes coses de la seva vida a Qatar.

“El calendari era molt més relaxat que aquí a Barcelona, el Xavi viatjava molt menys i podia estar més amb la família. La vida també era més discreta perquè ell era menys conegut que aquí i, per tant, el dia a dia era més tranquil”, explicava en una entrevista a ¡Hola!

Una tranquil·litat que podria recuperar aviat si, després d'abandonar el seu lloc com a entrenador del Barça, decidissin tornar a instal·lar-se a Qatar.

Xavi Hernandez i Núria Cunillera amb els seus fills, Àsia i Dan, a Marbella

A més, la dona del Xavi explicava al mateix mitjà que la tornada a Barcelona “havia anat molt bé” i que els seus fills, l'Àsia i el Dan, s'havien adaptat bé al canvi. “Com a mare, això em dona pau perquè al final el Xavi i jo tornàvem a casa, però els nens havien nascut allà i allà deixaven la seva vida, com qui diu”, explicava.

Però en aquesta entrevista, la Núria Cunillera no només va parlar sobre els seus fills i el seu marit. I és que Cunillera, llicenciada en Periodisme i Relacions Públiques, va explicar que trobava a faltar el treball en equip. Tot i això, no entra en els seus plans tornar a les redaccions.

“Ara mateix no tornaria a treballar perquè tinc dos nens petits i m'agrada dedicar-los-hi temps i estar amb ells”, confessava la dona de l'entrenador del FC Barcelona.

➡️ Gent

Més notícies: