Muntatge amb José María Almoguera i una imatge amb la seva àvia María Teresa Campos
GENT

Destapen per què José María Almoguera no va estar a l'alçada amb María Teresa Campos

José María Almoguera era un dels néts favorits de María Teresa Campos, encara que potser no estava a l'altura durant la seva malaltia

José María Almoguera continua sent el gran protagonista del moment després de la polèmica entrevista que ha concedit en contra de la seva mare, Carmen Borrego.

Així, Gustavo Guillermo, que va ser xofer i home de confiança de María Teresa Campos, ha trencat el silenci sobre això.

D'aquesta manera, Gustavo s'ha presentat al plató de Fiesta, on ha deixat molt clar què opina de l'actitud de José María Almoguera i les bombes que ha deixat anar. És més, Gustavo ha apuntat directament a la relació entre José María i la seva àvia, María Teresa Campos.

Captura de José María Almoguera a 'Així es la vida'

A més, l'acusa de no haver estat a l'altura amb ella durant la malaltia. Alguna cosa, que ja deixava entreveure Terelu Campos quan li preguntaven sobre això.

"Malgrat que hi ha gent que diu que no, queda clar que era la seva néta favorit", ha dit Gustavo Guillermo. "Teresa es desvivia per ell. Durant la malaltia, jo el vaig veure dues vegades comptades. Cadascú fa el que li surt del cor", ha sentenciat demolidor.

"Li deien: ves a veure la teva àvia, que algun dia no hi serà", assegura el que fos xofer de la matriarca del clan. És més, ell considera que Carmen Borrego no es mereix les dures acusacions que ha abocat José María Almoguera en contra.

José María Almoguera, el nét favorit de María Teresa Campos

"No crec que Carmen es mereixi això. Han estat unes declaracions molt desafortunades i crec que ha estat molt desafortunat", considera Gustavo.

De la mateixa manera, ell també pensa que en cas que María Teresa Campos estigués viva, no hauria permès això ni de bon tros.

Imatge de María Teresa Campos subjectada del braç del seu net José María Almoguera mentre passegen pel carrer

"Maria Teresa no ho hauria permès, ella era sobreprotectora. Jo penso que ara que ha passat això, si es vol es para", ha deixat caure.

"Jo crec que José menteix, és molt lícit el que ha fet perquè és or pur per a la televisió", ha remarcat. "Però una persona m'ha dit que ells menteixen. D'una mare no se'n parla mai".

I, per concloure, Gustavo deixa clar que Carmen sempre ha estat molt bona mare. "Jo crec que la intenció de José María és reconquerir Paola, i recordem que ella ja va dir que era molt rancorosa", opina.

➡️ Gent

Més notícies: