Fotomuntatge amb una imatge d'Ignacio Garriga al capdavant i una rodona vermella amb la seva dona, Violeta Prat, i de fons un cor vermell
GENT

Qui és la dona d'Ignacio Garriga, amb qui porta més de 20 anys i té 4 fills

Ignacio Garriga, candidat de Vox a les eleccions del 12 de maig, és pare de 4 nens amb la seva dona, Violeta Prat

Ignacio Garriga era confirmat fa pocs dies com el candidat per Vox a les eleccions catalanes, que se celebraran el pròxim 12 de maig.

Tot i això, encara que és fàcil seguir el rastre dels polítics en l'àmbit professional, poc és el que se sap habitualment sobre la seva vida privada. I especialment, en el cas d'Ignacio Garriga.

Encara que hem pogut saber que està casat des de fa més de 10 anys i que té 4 fills en comú amb la seva dona, Violeta Prat, mentre espera l'arribada d'un cinquè nadó.

Qui és Violeta Prat, la dona d'Ignacio Garriga

No és habitual que Ignacio Garriga es pronunciï sobre la seva vida personal. Tot i això, en algunes ocasions el candidat per Vox a les eleccions del 12 de maig sí que ha revelat alguns detalls de caràcter més íntim.

Ho feia, per exemple, amb motiu de l'aniversari de tots dos, moment en què aprofitava, especialment, per presentar la dona, Violeta Prat. Ignacio Garriga es casava amb la seva xicota de tota la vida ja fa més de 10 anys, després de mantenir una llarga relació d'una dècada. I és que tots dos es van conèixer quan el polític només tenia 15 anys, segons revelava En Blau.

"Abans que polític, marit i pare. I ja en van 20 de parella, i d'aquests, 20 de casats", assegurava Ignacio Garriga amb una fotografia de la parella somrient i abraçada ara fa uns anys. "Cada dia volent voler-te estimar més".

Captura d'Instagram d'Ignacio Garriga, candidat de Vox a les eleccions catalanes, amb la dona, Violeta Prat

Ignacio Garriga i la seva dona, pares de 4 nens i esperant el 5è

Ignacio Garriga i la seva dona, Violeta Prat, es convertien en pares ja fa algun temps. Tots dos tenen en comú 4 fills, que viuen amb ells a Barcelona.

Captura d'Instagram de la família d'Ignacio Garriga, dona i fills

Tot i això, fa unes setmanes la parella va anunciar la millor de les notícies. Ignacio Garriga confirmava que aviat serien un més a la família. "La família creix...", confessava a Instagram, amb una imatge d'una ecografia i les mans de tots els membres de la família d'Ignacio Garriga subjectant-la.

D'aquesta manera, Ignacio Garriga i Violeta Prat ampliaran, novament, la seva família, amb l'arribada d'un nou nadó, que naixerà aquest 2024.

➡️ Gent

Més notícies: