Muntatge de Julián Contreras parlant, Fran Rivera seriós i una esquerda al mig

GENT

Julián Contreras revela les humiliacions que ha viscut lluny de Fran Rivera

Julián Contreras ho ha passat realment malament per trobar un habitatge

Julián Contreras per fi ha trobat pis, tal com ha informat ell mateix al seu canal de Youtube. Després de temps passant-ho realment malament i amb un gran misteri al voltant de la seva situació personal, sembla que les coses comencen a millorar per al germà de Fran Rivera.

Pendent del pare malalt, es negava a confirmar que s'hagués mudat a Conca. Una estada que hauria estat només temporal.

El fill de Carmina Ordoñez per fi s'ha mudat a un lloc lluny de Madrid, potser molt a prop de la platja, tal com era la intenció inicial.

Captura de YouTube de Julián Contreras somrient amb ulleres i auriculars a les orelles el 13 de març de 2024

Així ho donava a entendre Almudena del Pozo a Así es la vida, qui assegura que Contreras podria trobar-se a Andalusia, on pot viure al costat del mar, i també en un lloc amb fàcil accés a l'AVE "per poder viatjar a Madrid amb facilitat" .

"Potser m'escolteu una mica estrany, és possible. El fons és virtual, ¿per què és virtual? Estimats amics, efectivament, m'he mudat", compartia molt feliç amb els seus seguidors.

Però, per què tant secretisme? Segons el mateix Julián, no volia fer front a l'assetjament mediàtic. I és que des que se sabés que estava vivint a Conca, la premsa no ha deixat de perseguir-lo.

Fins a un punt, que ja li resultava insuportable. Just per això, aquesta vegada ha preferit guardar silenci.

Els problemes de Julián Contreras per trobar casa

"Us vaig dir que em posarien la fibra, però m'he mudat. Enteneu que si una mudança és insuportable, fer una mudança sota el vol dels periodistes... L'únic que se'm va acudir va ser posar una excusa", es lamentava.

Una gran notícia davant la qual César Muñoz i la resta de companys s'han alegrat molt. Sobretot, per com de malament ho ha passat Contreras aquests últims mesos.

Muntatge de Fran Rivera somrient amb roba casual amb una retallada de la cara de Julián Contreras al costat, tots dos sobre un fons de Setmana Santa

Tal com ha reconegut el mateix Julián, ha hagut de fer front a situacions d'allò més “humiliants”. "No sabeu el calvari que ha estat trobar habitatge", es lamentava amb els seguidors.

Gràcies al seu canal de Youtube, Contreras es pot desfogar, cosa que li va molt bé en aquests moments tan complicats.

A més, a això cal sumar que el seu pare pateix una malaltia a la vista que li ha tornat totalment dependent.

➡️ Gent

Més notícies: