Fotomuntatge de Xavier Novell i Sílvia Caballol
GENT

La dona de Xavier Novell amenaçada per un alt càrrec per la seva entrevista a TV3

Sílvia Caballol denuncia que ha rebut amenaces després de la seva entrevista a la televisió pública de Catalunya

El cas Xavier Novell, l'exbisbe de Solsona, va deixar tothom amb la boca oberta. Era l'any 2021 quan Xavier Novell renunciava al seu càrrec al·legant motius personals. Una notícia que va córrer com la pólvora tant per les xarxes socials com pels mitjans de comunicació.

Poc després de conèixer la seva decisió, es va descobrir que mantenia una relació sentimental amb la Sílvia Caballol, una escriptora de llibres eròtics. Posteriorment, la parella va tenir dues filles bessones i l'1 d'abril passat es van poder casar per l'església. Ara, tres anys després, Sílvia Caballol ha decidit trencar el silenci.

Sílvia Caballol denuncia que ha rebut amenaces

Fa només unes hores que Sílvia Caballol ha denunciat a través de les xarxes socials que tant ella com Xavier Novell han rebut amenaces. Segons sembla, un alt càrrec eclesiàstic hauria enviat un correu electrònic amenaçant al seu marit per impedir que la seva dona concedís l'entrevista a TV3.

"Algú important en la jerarquia eclesiàstica, en saber que aniria a la televisió, abans d'escoltar el contingut, va escriure un correu electrònic dirigit a Xavier. Amenaçant que si no manteníem la discreció com havíem acordat (discreció que jo, Sílvia Caballol, no he promès a ningú) rebríem un càstig exemplar".

"Els xivatos que corren per aquí, que li diguin de part meva que no penso callar, que si vol fer declaracions que les faci. Però que jo tiraré endavant amb l'entrevista. Les amenaces amb mi no són una bona opció", ha sentenciat Sílvia Caballol en un comunicat.

Imatge del comunicat de Sílvia Caballol

Sílvia Caballol trenca el silenci

D'aquesta manera, la dona de l'exbisbe de Solsona ha decidit parlar aquest dissabte al programa Col·lapse de TV3. Una polèmica entrevista on, segons sembla, la dona de Xavier Novell parlarà sense pèls a la llengua.

Aquest divendres 12 d'abril hem pogut escoltar un petit avenç del que podrem veure demà a la televisió pública de Catalunya. I és que no hi ha dubte que les declaracions de Sílvia Caballol no deixaran indiferent l'audiència de TV3.

La dona de Xavier Novell assegura que els mitjans de comunicació van manipular la informació. "No va ser res del que es va dir als mitjans, està molt lluny de la realitat. Va ser una història molt bonica, però molt difícil perquè entraven en conflicte moltes coses, però l'amor és així, et desarma", assegura.

"A Xavier no se li va arribar a conèixer bé, ja que les etiquetes de conservador i homòfob que se li van posar no es corresponien. Ell exposava la fe catòlica potser d'una manera molt contundent". No obstant aquestes declaracions, haurem d'esperar aquest pròxim dissabte per escoltar l'entrevista al complet.

➡️ Gent

Més notícies: