Fotomuntatge d'Inés Arrimadas somrient amb una imatge dels seus fills i dos cors de fons

GENT

Inés Arrimadas llança un missatge després de penjar una foto dels fills, Álex i Marc

Inés Arrimadas ha passat un cap de setmana amb els seus éssers estimats i ha llançat un missatge a través de les seves xarxes socials

Inés Arrimadas és una enamorada dels seus dos fills: l'Álex i el Marc. Així ens ho fa saber quan, de vegades, en comparteix alguna fotografia a través de les seves xarxes socials. El 21 de maig de 2020, Inés Arrimadas va donar a llum el seu primer fill.

Mentre que l'1 de març de l'any 2022, Inés Arrimadas i Xavier Cima van donar la benvinguda al segon. Tot i això, com és sabut per tots, la parella va decidir posar punt final a la seva relació a finals de l'any 2023. Una notícia que va agafar tothom per sorpresa.

Això no els impedeix gaudir dels petits. Aquest diumenge passat, l'ex de Ciutadans ha compartit unes tendres imatges al seu compte d'Instagram. I, a més, ha llançat un missatge relacionat amb els dos fills petits.

Inés Arrimadas, llança un missatge

Fa ben poc que Inés Arrimadas ha començat una nova vida lluny del focus mediàtic. D'aquesta manera, l'andalusa viu una vida més tranquil·la al costat de la família, apartada de la política i dels mitjans de comunicació.

Tal com hem pogut veure a les seves xarxes socials, Inés Arrimadas ha aprofitat aquest cap de setmana per passar-ho amb els seus éssers estimats. Especialment amb els seus fills, que han gaudit d'un assolellat diumenge al parc.

"La incomprensible barreja d'alegria i pena en veure'ls créixer". Ha confessat l'ex del partit taronja després de compartir una instantània d'un dels petits. En ella, apareix l'Àlex escalant una mena de teranyina.

Imatge d'un dels fills d'Inés Arrimadas escalant una mena de teranyina al parc
El missatge d'Inés Arrimadas. | Instagram, @inesarrimadas

A més, Inés Arrimadas ha compartit una altra fotografia dels seus dos fills llegint diversos còmics dels mítics Mortadelo y Filemón. "Moro d'amor", ha dit a les seves xarxes socials. I és que no hi ha dubte de la devoció que sent pels fills.

Inés Arrimadas i el principal motiu de la seva mudança: els fills

Abans de trencar el seu matrimoni, Inés Arrimadas i Xavier Cima van deixar Madrid i Barcelona per mudar-se a Jerez de la Frontera. I un dels seus principals motius, va ser perquè els petits estiguessin més a prop dels avis.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

"Hi ha poques coses més boniques que ensenyar els carrers de la teva infància i joventut als teus fills. Així hem passat una estoneta d'aquesta tarda tan especial amb Álex i Marc", va compartir Inés Arrimadas a Instagram.

"Qualsevol que tingui fills en una ciutat lluny dels avis sap com és de difícil conciliar quan ells no són a prop. En el nostre cas, ni a Barcelona ni a Madrid hem tingut els nostres familiars propers. I, amb dos nens tan petits, hem decidit mudar-nos a Jerez", va concloure.