Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos

Diego Arrabal: per què el van acomiadar de Telecinco i qui en culpa

Diego Arrabal va ser acomiadat de la seva feina de col·laborador de 'Viva la vida'

Diego Arrabal és constantment protagonista de la premsa rosa per les afirmacions i informacions que dona al seu canal de YouTube. Precisament, aquests dies està més d'actualitat pels seus atacs contra Marta Riesco i per les seves accions en referència a Antonio David.

Al seu citat canal, Diego ha trobat l'espai perfecte per continuar estant al cim, després que fos acomiadat de Telecinco. Cal recordar que ell era col·laborador de Viva la vida i, de manera inesperada, li van dir que el seu pas pel programa havia arribat al final.

Què va motivar que finalitzés el seu contracte inesperadament i qui en responsabilitza? T'ho expliquem a continuació.

Diego Arrabal explica el seu acomiadament

Diego Arrabal, després d'una aturada voluntària, va tornar a Viva la vida amb totes les ganes de continuar fent la seva feina de col·laborador controvertit i incisiu. I així ho va fer, però el maig de 2022 aquesta experiència laboral va arribar a la seva fi. Telecinco va decidir inesperadament no continuar comptant amb ell a plató i el van informar.

El fotògraf, només conèixer el final del seu contracte, va optar per explicar-ho als seus seguidors a les xarxes socials pujant un text a Instagram: “Fa gairebé un any vaig escriure unes paraules per comunicar-vos que abandonava el programa que m'havia donat l'oportunitat d'estar treballant més de quatre anys. Avui, després de cinc anys, vull comunicar-vos que ha arribat el moment, aquesta vegada sí”.

“No és un comiat voluntari, no puc dir que me'n vaig perquè estic cansat, que me'n vaig perquè hi ha moments de tensió, no. Aquesta vegada no volen que hi sigui. Jo respecto, com a professional que soc, les decisions dels directius de la cadena (són els que en saben), encara que no les comparteixi”.

En aquest punt, Diego va optar humilment per disculpar-se amb qui havia arribat a molestar a plató alguna vegada i va dir: “Vull demanar perdó a col·laboradors, directors, productors, convidats del programa per les meves preguntes i les meves maneres, que algunes vegades no han estat les més correctes, si s'han sentit malament. Ho repeteixo, us demano perdó”.

Per concloure, hi va exposar: “Gràcies a la productora Cuarzo, a Mediaset i a tots els que m'heu aguantat cada cap de setmana. Us desitjo el millor”.

Primer plànol de Diego Arrabal mirant a la càmera amb rostre seriós quan col·laborava en Telecinco
Diego Arrabal es va quedar sense feina a la televisió de la nit al dia | Mediaset

La causa i responsable de la marxa de Diego Arrabal

Diego Arrabal va tancar així les especulacions que existien sobre la seva absència a Telecinco. Va deixar de manifest que el seu pas pel programa havia acabat perquè així ho havien decidit els directius del grup. Ells eren els responsables del seu acomiadament, però què els va portar a prendre aquesta determinació?

Pel que sembla, segons van publicar els diferents mitjans en aquell moment, van finalitzar el seu contracte per una causa concreta. Exactament, perquè no estaven d'acord amb les dures manifestacions que el paparazzi feia al seu canal de YouTube sobre figures i programes de Mediaset.

Captura del canal de YouTube de Diego Arrabal des del cotxe
Diego és conscient que les seves declaracions al canal de YouTube van provocar el seu acomiadament | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

És més, hi va haver qui van indicar que bàsicament van decidir de deixar de comptar amb ell per les seves crítiques cap a Rocío Carrasco. Una famosa que en aquell moment era responsable en gran manera de l'èxit de la cadena gràcies a la seva docusèrie.

I també el van acomiadar per treure la cara per Antonio David, l'ex d'ella, en molts aspectes i en diferents ocasions. Una defensa que no era ben vista, ja que a aquell l'havien fet fora de Telecinco després de les acusacions de maltractament i violència vicària per part de la mare dels seus dos fills grans. A més, s'hi unia que l'exguàrdia civil havia demandat Mediaset i diversos programes pel seu acomiadament.

D'aquesta manera, per la causa esmentada i per decisió de la cúpula del grup, Diego va haver d'abandonar la televisió.