Primer pla de Kiko Hernández somrient al plató de 'Sálvame'
GENT

Kiko Hernández: quants diners ha guanyat en confirmar la seva relació amb Fran Antón

Kiko Hernández ha tornat a parlar de la seva història d'amor a una coneguda revista

Kiko Hernández ha esdevingut el centre de totes les mirades. Després de la seva última exclusiva, ha sortit a la llum quants diners podria haver guanyat gràcies a la seva relació sentimental amb Fran Antón.

Aquest dimecres, 26 de juliol, Lecturas ha publicat la darrera entrevista que el tertulià va concedir abans de posar rumb a Miami. Juntament amb diversos dels seus companys de Sálvame, el televisiu participarà en un dels nous projectes de Netflix.

Fran Antón i Kiko Hernández a 'Viernes Deluxe'
Kiko Hernández ha revelat alguns detalls de la seva relació amb Fran Antón | Instagram, @kikohernandeztv

Durant aquesta xerrada, i després de mesos negant la relació amb Fran Antón, Kiko Hernández ha revelat alguns aspectes de la seva vida privada, per exemple: com és la relació que tenen les filles amb el seu futur marit.

"Les meves filles van començar a anomenar 'papà' a Fran fins i tot abans de saber que estàvem junts", ha confessat l'excol·laborador de Telecinco. A més, hi ha compartit una anècdota familiar: "Són les meves filles i les seves, s'estimen. Primer el van anomenar 'papà dos', i jo els vaig dir: 'No, papà dos no, papà'".

A més, i per si no n'hi hagués prou, Kiko Hernández ha assegurat que, tant ell com el seu futur marit, volen ampliar la família. "Volem més fills i tenim ganes de fer-ho ja, com més aviat millor".

Després de la publicació d'aquesta exclusiva, tots els focus s'han tornat a col·locar sobre el televisiu. Ara, acaba de sortir a la llum la quantitat que el televisiu podria haver guanyat després de destapar-se la seva relació amb Fran Antón.

Kiko Hernández treu beneficis econòmics de la seva relació amb Fran Antón

Des que Kiko Hernández va destapar la seva relació sentimental amb Fran Antón, han estat diverses les ocasions en què n'ha parlat a diversos mitjans de comunicació.

Sense anar més lluny, aquest dimecres mateix, la revista Lecturas ha publicat, en exclusiva, l'última entrevista de l'extertulià de Sálvame. No només ha revelat algunes dades de la seva futura boda, sinó que també s'ha pronunciat sobre la seva història d'amor.

Entre altres coses, Kiko Hernández ha revelat que, des que està "enamorat de Fran Antón", és "una altra persona". "Estar amb ell m'ho ha canviat tot. És la història d'amor més bonica que he viscut", ha afegit a continuació.

Muntatge de fotos en primer pla de Kiko Hernández amb el seu futur marit, Fran Antón López
Kiko Hernández podria haver aconseguit molts diners parlant de la seva parella | España Diario

Unes declaracions que, sens dubte, li han pogut generar una gran quantitat de diners. Durant tota la seva trajectòria professional, Kiko Hernández sempre s'ha mostrat molt reservat a l'hora de parlar de la seva vida privada.

Ara, i després de canviar d'opinió sobre això, ha sortit a la llum la xifra que es podria haver embutxacat després d'aquesta exclusiva. A principis de juny, després de fer-se oficial la seva relació, es va posar sobre la taula una quantiosa xifra de diners.

Segons es va especular al seu moment, si Kiko Hernández decidís vendre la notícia del seu enllaç, podria arribar a guanyar més de 30 000 €. Una quantitat que podria estar molt a prop dels diners que el televisiu ha adquirit recentment per les seves declaracions.

Kiko Hernández anuncia el seu matrimoni

Durant mesos, Kiko Hernández va negar per activa i per passiva tenir una relació amb Fran Antón. Encara que les proves que ho demostraven eren més que evidents, el televisiu va optar per no pronunciar-s'hi.

Tot i això, a mitjans de juny, el col·laborador de Sálvame va deixar sense paraules tota l'audiència de Telecinco després d'anunciar públicament el seu compromís.

En aquell moment, el programa va assegurar que Kiko Hernández i el director de teatre es donarien el 'sí, vull' en secret. A més, van proporcionar altres dades com ara el lloc on s'havia de celebrar el banquet.

Primer pla de Kiko Hernández al plató de 'Sálvame' el 13 de juny de 2023
Kiko Hernández anuncia la seva boda amb Fran Antón | Mediaset

Aquesta situació va provocar que el tertulià fes un pas endavant per confessar, d'una vegada per totes, la veritat sobre la seva relació sentimental amb Fran Antón:

"Durant molt de temps s'ha parlat i s'ha dit si tinc una relació o no. S'ha especulat molt sobre la meva vida sentimental i crec que ha arribat el moment d'explicar la veritat".

A Kiko Hernández no li va tremolar la veu en assegurar que, per fi, "he trobat l'home de la meva vida" i "el millor pare que em pot ajudar amb les meves filles".

"Aquesta persona es diu Fran Antón", va confirmar el televisiu, abans d'anunciar una inesperada notícia. "Al setembre, sí que em vull casar amb tu".