Primer pla d'Antonio David Flores amb rostre d'enuig al plató de 'Sálvame'
GENT

Antonio David Flores respon Marta Riesco amb la imatge que ho diu tot

Antonio David Flores ha abocat pel broc gros la seva exparella

En tot aquest temps que ha transcorregut des de la seva ruptura amb Marta Riesco, Antonio David Flores no s'ha pronunciat sobre això i, avui dia, no té intenció de fer-ho.

L'exguàrdia civil ha demostrat més d'una vegada que ja no es vol ficar en polèmiques innecessàries. Per això, prefereix fer orelles sordes a les crítiques que fa constantment la seva exparella.

Tot i això, aquesta vegada, d'alguna manera, Antonio David Flores ha respost Marta Riesco. Això sí, ja us avancem que no ha estat mitjançant paraules, sinó a través d'una imatge que ho ha dit tot.

Una fotografia en la qual s'ha deixat ben clar què volia transmetre el mateix Antonio David Flores a l'exreportera de El programa de Ana Rosa.

Plànol curt d'Antonio David Flores amb cara d'enuig al plató de 'Sálvame'
Antonio David Flores ha contestat a la seva manera la seva exparella | Mediaset

Antonio David Flores deixa sense paraules Marta Riesco a causa d'una imatge reveladora

Quan Antonio David Flores va trencar la seva relació amb Marta Riesco, va haver de bregar amb com aquesta acusava per xarxes socials Rocío Flores de ser la culpable de la ruptura.

“Rocío Flores, espero que estiguis feliç. Ja has aconseguit allò que volies”.

A partir de llavors, cap membre del clan Flores es va dedicar a desmentir la informació que havia estat la jove qui havia separat la parella… O almenys fins ara.

De vegades, una imatge val més que mil paraules i així ho ha demostrat Antonio David Flores. El malagueny ha volgut respondre ara l'acusació de la seva exparella, Marta Riesco, a través d'una fotografia.

Al costat d'una instantània que va publicar Antonio David Flores abraçat a la seva filla, va escriure la següent frase reveladora: “Sou la meva vida, el meu motor, la meva família, que no us fregui ni l'aire… Us estimo”.

Una tendra instantània que va capturar l'andalús quan tots dos es trobaven gaudint d'una festa a Playa Aruba (Torremolinos, Màlaga).

Ara bé, la qüestió és que, amb aquestes declaracions, Antonio David Flores ha volgut deixar ben clar a Marta Riesco que els seus fills són la seva prioritat i que no pensa permetre que una altra vegada se'ls ataqui.

Així que la periodista haurà de tenir cura de parlar dels fills d'Antonio David Flores, ja que aquest podria declarar-li la “guerra” o, fins i tot, portar-la davant la Justícia.