Primer pla de Pablo Urdangarin amb els cabells cobrint-li part de la cara

Pablo Urdangarin dona una oportunitat a Ainhoa Armentia gràcies a Johanna Zott

Pablo Urdangarin ha lligat caps amb la xicota del seu pare

Pablo Urdangarin està copant moltes portades de revistes per la seva primera relació sentimental pública, la que manté amb Johanna Zott. Aquesta li dona moltíssim suport en els problemes familiars que té. Tot i que també està exercint un paper fonamental en una altra qüestió important.

Pablo Urdangarin, gràcies a la seva noia, ha optat per donar una oportunitat a la xicota del seu pare. I ho ha fet en contra del desig de sa mare, la infanta Cristina.

Pablo Urdangarin va sortir en defensa del seu pare

Pablo Urdangarin és el fill més mediàtic de Cristina i Iñaki des que va decidir trencar el seu silenci per parlar davant els mitjans. Ho va fer després que apareguessin publicades unes fotos del seu pare de la mà d'una altra dona que no era la seva parella. Ainhoa Armentia era la desconeguda que havia 'robat' el cor de l'exjugador d'handbol.

Pablo Urdangarin amb ulleres a l'aeroport de Barcelona amb un micròfon perquè conteste
Pablo Urdangarin es va manifestar sobre l'aventura destapada | Europa Press

El noi, veient l'escàndol que es va generar al país, va optar per fer unes declaracions per intentar frenar la controvèrsia. En concret, amb una educació enorme, va manifestar que era un tema familiar i que ja l'abordarien a casa. És més, va deixar clar que havia parlat amb el seu pare i amb els seus germans i que tots estaven tranquils.

Pablo Urdangarin, així mateix, va afirmar que “són coses que passen”, però que no els afectaria gens. Va manifestar que “continuarien contents i units, això tampoc canviarà res”. Fins i tot, va confessar que estaria disposat a conèixer la nova parella del seu progenitor si es donaven les circumstàncies.

Pablo Urdangarin ha lligat caps amb Ainhoa, amb el suport de la seva parella

Pablo Urdangarin ha trobat un gran suport en la seva xicota. Johanna l'està ajudant en el seu nou camí esportiu al Granollers i també a afrontar l'imminent divorci dels seus pares. Un divorci que s'ha complicat, segons sembla, per les excessives exigències d'Iñaki.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

De la mateixa manera, gràcies a ella, Pablo ha fet un pas que possiblement no ha agradat a la seva mare. Ha tingut un acostament a Ainhoa i, fins i tot, mantenen cordialitat, gràcies al fet que la seva noia s'emporta molt bé amb aquesta. Vaja, que han menjat en el mateix plat.

Imatge de Johanna Zott, parella de Pablo Urdangarin anant a un partit d'ell a Barcelona
La xicota de Pablo Urdangarin s'emporta molt bé amb Ainhoa | Europa Press

Segons Voz Pópuli, Cristina va demanar al seu encara marit que mantingués Armentia allunyada dels seus fills. Volia que ho fes, almenys, mentre que la separació legal arribés i a favor del seu benestar.

Tot i això, el jove Urdangarin s'ha saltat aquesta norma o exigència de la seva mare. Així, segons ha revelat El Nacional.cat, no només ha conegut la parella del seu pare, sinó que ha gaudit d'un dinar amb ella. S'ha publicat que “des de fa temps hi té contacte, encara que no directe”.

“Es van reunir en una ocasió per dinar amb Iñaki i amb ella. El jugador d'handbol hi va acudir amb la seva parella actual, que té molt bona relació amb l'advocada”.

Muntatge amb fotos de primer pla d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia, tots dos somrients
Pablo Urdangarin ja coneix Armentia i, fins i tot, ha dinat amb ella | España Diario

Vaja, que Pablo Urdangarin i la seva noia van fer plans en parella amb el seu pare i la seva parella. Van tenir una cita a quatre en què va regnar el bon rotllo i la cordialitat. De segur que això va ser especial per al patriarca dels Urdangarin, que està en dubte des que va sortir a la llum el seu nou idil·li.

Aquest gest del noi no sabem si haurà agradat a la seva mare i als seus germans menors, Miguel i Irene, que es van posicionar al costat de la infanta. Tot i que l'important és que no n'hi ha hagut prou per trencar els seus llaços afectius. N'és bona mostra que, tant la infanta com aquests dos joves, han estat donant suport al jugador en seus els primers partits amb el Granollers.