Primer pla de Diego Arrabal amb rostre neutre a 'Viva la Vida'

Diego Arrabal revela què va fer Kiko Hernández abans de casar-se amb Fran Antón

El paparazzi ha seguit molt de prop la boda del col·laborador de televisió

Diego Arrabal és, sens dubte, un dels paparazzis més veterans i que més anys porta en aquest món de la crònica social. El periodista, del qual tothom encara parla pel seu canal de YouTube, es traslladava a Melilla aquest cap de setmana per conèixer-ho tot sobre la boda de Kiko Hernández i Fran Antón.

El fotògraf destapava alguns detalls sobre l'última cosa que havia fet el col·laborador abans d'entonar el “sí, vull”.

Diego Arrabal revela nous detalls sobre la boda

L'excol·laborador de Viva la vida continua donant molta guerra amb la seva feina com a paparazzi a través de les xarxes socials. El cap de setmana passat se celebrava un dels esdeveniments més esperats: la boda de Kiko Hernández i Fran Antón.

Captura del canal de YouTube de Diego Arrabal des del cotxe
Diego Arrabal revela els últims passos de Kiko abans de la boda | YouTube, Diego Arrabal Paparazzo

Com no podia ser altrament, el fotògraf ha seguit molt de prop les hores prèvies a aquesta celebració i ho ha explicat tot a través de les seves xarxes. Molts mitjans de comunicació s'aglutinaven a l'entrada de l'hotel on acudien els convidats a la cerimònia.

En aquest mateix lloc, Diego Arrabal, a través del seu canal de YouTube, retransmetia l'arribada d'algunes figures conegudes com la de Kiko Matamoros o Marta Valderde. Però, a més, el paparazzi compartia en exclusiva l'última cosa que Kiko Hernández havia fet hores abans que comencés la celebració.

Tal com avançava Diego, Kiko Hernández i Fran Antón havien de passar per xapa i pintura per estar perfectes davant d'un dia tan especial. El periodista mostrava la darrera fotografia de la parella abans del dia de la boda a la perruqueria on acabaven la posada a punt.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Una boda molt especial

Més de 400 convidats van acudir a la celebració on l'emoció va estar-hi més que present durant tota la nit. Segons va revelar Marta López als mitjans de comunicació, mai havia vist Kiko tan “irreconeixible” i “feliç”. A més, també confessava que la boda havia estat “preciosa”.

Alhora, Lydia Lozano també corroborava les paraules de la seva excompanya de programa. “És a la primera boda que no bec. De com era de divertida no calia beure”, va relatar.

A més, la col·laboradora s'emocionava a l'hora de parlar de Kiko i de com estava de radiant. “He vist un Kiko màgic, que ho digui jo, però és que Fran és per emportar-te'l a casa”. “És la boda més divertida a què he anat. Ha estat mítica”, confessava.

Les sonades absències de la boda de Kiko Hernández i Fran Antón

Encara que alguns personatges coneguts de l'univers Sálvame com ara Lydia Lozano, Kiko Matamoros o Marta López sí que hi han estat presents, les absències també han generat polèmica. María Patiño, Belén Esteban o Jorge Javier Vázquez no van fer acte de presència a la celebració.

Jorge Javier i kiko Hernández xerrant amb cares serioses a 'Sálvame'
Jorge Javier Vázquez i Kiko no es parlen des d'abans del final de 'Sálvame' | Telecinco

A més a més, el presentador de Cuentos Chinos va publicar una carta oberta a Hernández on arribava a confessar que sentia que era un “perfecte desconegut”. Des que Jorge se'n va anar de Sálvame després d'agafar la baixa, la relació entre tots dos ha estat marcada pel distanciament.

Tot i això, Jorge assegurava que serà qüestió de temps que arreglin les coses i tot quedi en una anècdota de la qual puguin riure.