Primer pla de Carmen Alcayde amb rostre seriós a 'Sálvame' l'any 2022

Carmen Alcayde i Dinio: la història que faria líder d'audiència a 'GH VIP'

Carmen Alcayde podria fer guanyar molts diners a aquest 'reality' amb el seu suposat afer amb Dinio

Carmen Alcayde s'ha convertit, en només uns dies, en una de les protagonistes indiscutibles de l'última edició de GH VIP. Tot i això, els índexs d'audiència del format pujarien considerablement si decidís parlar sobre el suposat afer que va mantenir amb Dinio en el passat.

El darrer dijous, 14 de setembre, la casa més famosa de la televisió del nostre país va acollir els seus 18 nous llogaters. Aquell dia, i després de quatre anys fora d'antena, aquest conegut format va tornar a les nostres vides i va obtenir uns índexs d'audiència importants.

Encara que les edicions anteriors van tenir més èxit el dia de la seva estrena, en aquesta ocasió, GH VIP 8 va anotar un destacable 13,4 % de quota de pantalla (1 106 000 espectadors). Unes dades gens reprotxables, tenint en compte els preocupants resultats que Telecinco ha estat tenint els últims mesos.

Carmen Alcayde, Luca Dazzi, Susana Bianca, Albert Infante, Michael Terlizzi i Gustavo Guillermo al paleolític de GH VIP
Carmen Alcayde ha esdevingut una de les protagonistes d'aquesta edició | Mediaset

No obstant això, i malgrat la gran acceptació que ha tingut la seva estrena, sembla que Carmen Alcayde podria fer líder d'audiència a aquest format. I tot si decidís parlar públicament sobre l'afer que suposadament va existir entre ella i Dinio.

Història que el mateix cubà va decidir treure a la llum fa gairebé dos anys. El passat 16 de novembre de 2021, la periodista es va convertir en el centre de totes les mirades després de l'última confessió de l'exparella de Marujita Díaz.

I és que, en aquell moment, Dinio va assegurar que, fa 20 anys, quan Carmen Alcayde estava promesa amb el seu marit, va mantenir relacions íntimes amb ella i una altra dona. Cosa que, com era d'esperar, no va agradar gens a la comunicadora.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La història amb què Carmen Alcayde podria augmentar els índexs d'audiència de GH VIP

Carmen Alcayde va mantenir relacions sexuals amb Dinio, estant promesa amb el seu exmarit. O això és el que, almenys, va assegurar el cubà al plató de Sálvame.

El darrer 16 de novembre de 2021, tan sols uns mesos després del seu debut en aquest programa, la periodista es va veure envoltada de la seva primera gran polèmica. Aquell dia, l'actor de cinema per a adults no va tenir objeccions a confirmar que una notícia inesperada.

Segons Dinio, fa una mica més de 20 anys, quan Carmen Alcayde ja estava sortint amb el seu ara exmarit, tots dos van fer “un trio” amb una altra dona en una discoteca. Episodi que, segons el cubà, es va produir durant els primers anys de la periodista a la televisió.

Captura de 'Deluxe' amb Dinio de peu discutint al plató el 16 de setembre de 2022
Dinio va destapar el seu suposat afer amb Carmen Alcayde a 'Sálvame' | Mediaset

Com es podia esperar, la televisiva no va trigar a desmentir aquesta informació. “És molt brut el que has fet perquè no és cert”, va assegurar la comunicadora, abans de donar la seva versió dels fets.

Tanmateix, no va ser fins al seu cara a cara al Deluxe quan es va saber tota la veritat. A mitjans de setembre de 2022, només posar un peu al plató, Carmen Alcayde no va tenir objeccions a fer-li un dur retret al seu rival.

“Després de tot allò que has dit, vols que sigui educada amb coses que són mentida. Estàs destrossant una família amb una mentida. Vull preguntar-te, com a col·laboradora i sense guanyar més diners, per què vols destrossar-me la vida?”.

Després d'escoltar les primeres paraules de Carmen Alcayde, Dinio no va trigar a respondre-li públicament. "Em vas portar a l'habitació i vas fer una càmera oculta", va confirmar el convidat de la nit.

Muntatge en primer pla de Carmen Alcayde i Dinio amb un micròfon a la cara feliços
Carmen Alcayde va aconseguir que Dinio expliqués tota la veritat | GTRES, e-noticies.cat

Declaracions que no van trigar a fer esclatar la col·laboradora de Telecinco: “T'estàs passant molt i això és denunciable. Avui estàs assegut aquí, el pròxim dia ho estaràs a la banqueta”.

Tot i això, i després d'aquesta dura advertència, l'actor no va trigar a recular i va assegurar que no “havia estat” amb Carmen Alcayde. “Si t'he fet mal, perquè de vegades no sé explicar-me, et demano perdó a tu i al teu marit. Jo no vull trencar una família, vaig estar amb la seva amiga, és l'única veritat”.

Encara que aquesta història va quedar tancada aquell dia, no hi ha cap dubte que, si ella decidís parlar sobre aquest tema dins de GH VIP, el programa es veuria enormement beneficiat.