Muntatge de Luis Miguel i Paloma Cuevas en primer pla

Paloma Cuevas ja ho sap: per què Luis Miguel té problemes amb els seus fills

Paloma Cuevas és conscient de la complicada situació familiar del seu xicot

Paloma Cuevas està vivint una de les etapes més felices de la seva vida. La seva família està bé, la seva relació amb Luis Miguel està cada dia més consolidada i ell està triomfant amb la seva nova gira. Però tot no és perfecte.

Paloma Cuevas té clar que hi ha alguna cosa que fa que aquesta felicitat no sigui plena. Estem referint-nos al fet que la seva parella manté una relació complicada amb els seus tres fills. Ella en sap la causa, perquè ell li ho ha explicat i perquè abans de ser parella eren amics i coneixia la seva situació.

És més, tan conscient és de la realitat entre pare i fills que està fent tot el possible perquè tot millori entre ells.

Primer pla de Paloma Cuevas a la boda de Daniel Clará i Anne Marie Collins
Paloma Cuevas vol que aquesta relació millori | Europa Press

Paloma Cuevas té clar la raó de la difícil relació entre Luis Miguel i els seus fills

Paloma Cuevas, que es rumoreja que s'hauria casat en secret amb el seu xicot, està sent un gran suport per a Luis Miguel professionalment. Sí, perquè li ha estat donant suport en la seva nova gira acompanyant-lo en els seus diferents concerts.

Tot i que també és un gran suport per a ell personalment. En concret, ho és pel que fa a la relació que té el cantant amb els seus fills, que no és gens fàcil. Exactament, l'està ajudant tant com pot perquè millori, ja que amb cap d'ells està estretament unit.

El xicot de Paloma és pare de tres fills i la més gran és Michelle Salas, de 34 anys, a qui va trigar dues dècades a reconèixer i amb qui ha tingut alts i baixos. Alts i baixos fruit del temps que van trigar a relacionar-se i que ella va tenir un idil·li amb un amic d'ell. A més, que el cantant ha faltat a moments importants de la noia.

Muntatge de fotos de primer pla de Luis Miguel i la seva parella, Paloma Cuevas, tots dos amb rostre somrient
Paloma Cuevas sap que la relació de Luis Miguel amb els seus fills no és la ideal | España Diario

Així mateix, Luis Miguel té dos fills més, un de 16 i un altre de 14 anys, fruit d'una relació anterior amb Aracely Arámbula. Amb aquests està tan distanciat que no els va poder tenir al costat com volia en la seva nova gira. I aquest distanciament és perquè, segons la seva ex, ell no els passa la pensió.

Cuevas és conscient d'aquests diferents motius pels quals el seu noi no té relació amb els fills. Motius que coneix de primera mà per ell, que ja li'ls va explicar quan només eren amics.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Paloma Cuevas intenta intervenir en la complicada situació

Paloma Cuevas, que és molt familiar, sembla que està intervenint, segons la revista Semana, perquè el seu noi solucioni les coses amb els fills. N'és una bona mostra que ha estat responsable que ell s'acosti a la seva primogènita. Amb aquesta, que coneix des de fa temps, ella s'emporta molt bé, s'intercanvien 'm'agrada' a les xarxes i comparteixen moltes aficions.

Per això, fa uns mesos es va poder veure la parella amb la jove a Nova York gaudint junts d'un dinar. Una manera de lligar caps entre pare i filla, encara que queda molt per fer. Sí, perquè malgrat aquest acostament, el mexicà no ha estat a la festa preboda de la jove.

Primer pla de Paloma Cuevas somrient als premis 'Mujer de Hoy'
Paloma Cuevas està ajudant perquè el seu xicotmillori la relació amb la seva filla gran | GTRES

No obstant això, Paloma sap que el més difícil és aconseguir que el seu xicot i els seus dos fills petits resolguin la seva relació actual. I és que enmig hi ha la mare dels nois, que aquests dies ha fet unes declaracions contra el cantant i contra la seva parella.

Exactament, sobre l'artista ha manifestat al programa Hoy Día: “Està molt bé que atengui les filles d'Enrique Ponce i Paloma, però que també atengui els seus. Els meus fills, encara que no es van enfadar, em van preguntar: «Per què el nostre pare va anar a escola a recollir les filles d'aquesta senyora i no a nosaltres?»”.

“Jo els vaig respondre que elles no en tenen la culpa”.

I sobre Cuevas ha dit: “A la comadre-xicota la conec, però no hi ha cap comunicació. I això que ella va ser padrina d'un dels meus fills pel seu exmarit, el meu copare Enrique”.

És clar que la tibantor entre l'ex del mexicà i aquest és notable i dificulta la cordialitat pels fills. Caldrà esperar per veure si la intercessió de la cordovesa o els seus consells a l'artista aconsegueixen acabar amb la situació actual.