Primer pla de Marta Riesco amb rostre somrient a l'esdeveniment de Unicorn Content

Marta Riesco confessa si tindrà fills: el consell que li ha donat Ana Rosa Quintana

Marta Riesco s'ha sincerat sobre la seva intenció de convertir-se en mare

Marta Riesco ha decidit sincerar-se una vegada més amb els seus seguidors, i en aquest cas ho ha fet sobre la possibilitat de convertir-se en mare. Quan encara estava sortint amb Antonio David Flores, la reportera confessava que estava il·lusionada per la possibilitat de casar-se i formar una família.

Un fet que no ha canviat en absolut, tal com compartia a les seves xarxes socials. De fet, Riesco acaba de prendre una decisió molt important sobre això, que és la de congelar els seus òvuls per tenir certa seguretat.

“Em vull congelar els òvuls perquè tinc clar que vull ser mare. Pensava que seria mare en altres circumstàncies, però hauria i crec que ho faré”, ha explicat.

Marta Riesco contenta sent preguntada per un micròfon d'Europa Press a la premiere de les Tortugues Ninja
Marta Riesco vol tenir fills i ja sap quan | Europa Press

Tot i que actualment no té parella, això no és un impediment per a Riesco, que no vol perdre l'oportunitat de tenir fills.

Amb 35 anys, el temps ja corre en contra, i la reportera n'és força conscient. “Tinc un any per fer-ho perquè l'any que ve ja soc gran per fer-ho. Crec que m'animaré i ho faré, m'informaré bé del procediment”, afegia.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Marta Riesco vol ser mare d'aquí a una mica

De la mateixa manera, sembla que Marta fa molt de temps que pensa en aquesta possibilitat. “Fa molt de temps que ho penso i al ginecòleg em van dir que tenia la meva reserva ovàrica al màxim. Em van dir que era el moment de fer-ho”, confessava a les seves xarxes socials.

I no només això, sinó que sembla que la reportera ha rebut consell de primera mà de companys com Lara Álvarez o la mateixa Ana Rosa Quintana.

Plànol curt d'Ana Rosa Quintana amb cara seriosa asseguda al plató de 'El programa de Ana Rosa'
Ana Rosa Quintana ha donat un important consell a Marta Riesco | Mediaset

“Fa poc em vaig trobar amb Lara Álvarez i em va aconsellar moltíssim que ho fes i Ana Rosa, fa com tres anys, un dia a les set del matí, em va agafar i em va dir, «Marta, congela't els òvuls»”, assegura.

Sigui quan sigui, Marta Riesco deixa clar que està més que preparada per fer el pas, ja sigui sola o amb parella.

“No sé què passarà l'any que ve, però em veig capacitada per al dia de demà tenir fills, sigui sola o amb parella, però és millor estar preparada i ara en el moment que es poden congelar i veure què passa”, afegia decidida.