Fotomuntatge de David Verdaguer amb una emoticona de diners

GENT

El dia que David Verdaguer va sorprendre en revelar quants diners té al banc

David Verdaguer va guanyar el Goya com a millor actor protagonista per la seva magnífica interpretació a 'Saben aquell'

David Verdaguer va ser un dels grans protagonistes als Premis Goya 2024. El català estava nominat com a millor actor protagonista per Saben aquell. I, finalment, es va emportar l'aclamada estatueta gràcies a la seva magnífica interpretació.

A la pel·lícula, l'actor encarna l'humorista Eugenio. Tal com podem llegir a la seva sinopsi, el film tracta "sobre els primers anys de carrera de l'humorista". I és que amb el temps, el còmic es va convertir en un dels personatges més icònics del moment.

DAVID VERDAGUER recibe el GOYA a MEJOR ACTOR PROTAGONISTA

David Verdaguer no és el primer Goya que guanya. De fet, va estar nominat l'any 2018 com a millor actor revelació per Verano 1993. A més, el seu projecte més personal juntament amb la seva parella, Maria Rodríguez, va ser premiat amb la Biznaga d'Or al Festival de Màlaga del 2019.

Els actors són pares d'una nena anomenada Lupe i van decidir portar a la gran pantalla el seu embaràs. Ho van fer amb la pel·lícula Els dies que vindran. En una entrevista a Sidescout, Maria Rodríguez va parlar d'aquest atípic projecte audiovisual. 

"Vam acceptar gravar el nostre embaràs amb la condició que no fos un reality sobre nosaltres", va confessar l'actriu catalana.

Imatge de l'actriu María Rodríguez Soto, parella de David Verdaguer
Maria Rodríguez Soto, parella de David Verdaguer. | Europa Press

Quants diners té David Verdaguer?

David Verdaguer és un molt bon amic de David Broncano, el mític presentador de La Resistència. Va ser l'any 2018 quan el català va participar com a convidat en l'emissió i va revelar quants diners tenia al banc. Una xifra que va sorprendre tota l'audiència.

D'aquesta manera, davant la clàssica pregunta de quants diners guardava al banc, David Verdaguer va dir que és "molt estalviador i tinc 43.000 euros ". Tot i això, en l'actualitat, aquesta xifra haurà augmentat considerablement, ja que David Verdaguer no para de sumar èxits.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

David Verdaguer i la seva filla Lupe

Com hem dit anteriorment, David Verdaguer i Maria Rodríguez tenen una filla en comú amb un nom curiós: Lupe. Com no podia ser d'una altra manera, una de les aficions de l'intèrpret és passar temps amb la seva petita. Amb Lupe surt a fer passejades i comparteixen la seva vena artística.

Tant és així que, una entrevista a La Vanguardia, va assegurar que "a mi m'agrada dibuixar, però soc molt dolent. El que passa és que em calma molt. I m'he adonat que, ja que no podia fer esport o anar a la piscina, era la millor manera de no pensar".

En una entrevista a El Hormiguero, David Verdaguer va assegurar que la seva filla "normalment s'adorm amb totes les pel·lícules que faig". Ara, després del gran èxit a la gala dels Premis Goya 2024, l'actor ho estarà celebrant amb tota la seva família.