Muntatge en primer pla de María del Monte al costat d'Inmaculada Casal

GENT

Inmaculada Casal, davant una pista clau del robatori que va patir amb María del Monte

Inmaculada Casal recolza María del Monte després de la detenció del seu nebot Antonio Tejado, investigat per la seva presumpta implicació en una banda dedicada a robar cases

María del Monte travessa un dels moments més complicats de la seva vida després que el nebot, Antonio Tejado, hagi estat detingut a Sevilla.

Tejado seria investigat per la seva presumpta implicació amb una banda que es dedica a robar cases. Robatoris que han afectat tant la seva tieta, María del Monte, com altres estrelles de la talla de Sergio Ramos.

Així, segons apunten diversos mitjans, del Monte es trobaria completament destrossada amb la notícia. "Sobrepassada i dolguda", tant ella com la seva dona, Inmaculada Casal, no acaben de donar crèdit a totes les informacions que han sortit a la llum.

Immaculada Casal i María del Monte, passejant pels carrers de Sevilla el 2023
Inmaculada Casal i María del Monte, molt afectades pel robatori sofert a casa seva | Europa Press

Totes dues eren a casa quan es va produir l'assalt, on els van sostreure pertinences amb un gran valor sentimental.

I, segons expliquen fonts properes a la parella, tot just unes hores després que es produís el robatori, Antonio Tejado les va visitar i es mostrava molt afectat pel que va passar.

A més, des d'un primer moment, María del Monte va tenir la ferma sospita que algú molt proper hi havia d'estar implicat. Sobretot, perquè els lladres van buscar en un cofre l'existència del qual només coneixien els més íntims.

María del Monte i Inmaculada Casal, molt afectades pel robatori

Una cosa que després de sortir a la llum la detenció del nebot, posaria el focus completament a Antonio Tejado. I més tenint en compte l'estreta relació que sempre ha mantingut amb la tieta.

En el seu moment, tant María del Monte com Inmaculada Casal asseguraven estar "en xoc i completament horroritzades amb els fets".

"No dormim", reconeixia Casal. "Han atacat casa meva, la meva intimitat, la meva habitació. Han estat cinc tios encaputxats i ens han deixat sense res, s'han endut tota la nostra vida", relatava la dona de María del Monte.

Antonio Tejado a la casa de Gran Hermano amb el rostre enfadat
Antonio Tejado, al punt de mira després de la seva sospitosa detenció | Mediaset

"Vivim aquí des de fa 25 anys i mai pensàvem que això ens pogués passar a nosaltres, perquè som persones normals. Ni vivim en una urbanització de luxe, ni guanyem milions", es lamentava sobre això.

Encara que, per sort, cap no va patir danys durant l'assalt. "L'important és que estem bé i no cal lamentar cap desgràcia, la resta no té importància", apuntava del Monte.

"El que he viscut, no ho desitjo a ningú", assegurava María del Monte. "Intentarem a poc a poc seguir endavant. Allò viscut, viscut està".

María del Monte trenca el seu silenci sobre Antonio Tejado

Recentment, María del Monte per fi ha trencat el seu silenci respecte a aquesta dolorosa situació. Visiblement afectada, la cantant assegura que confia en la justícia.

"Nosaltres fa cinc mesos i poc vam passar pel pitjor dia de la nostra vida, i en aquests moments estem confiant plenament en la justícia", ha manifestat amb seguretat.

A més, ha tirat un apunt en referència al seu nebot, Antonio Tejado, i la seva inesperada detenció. "Per damunt de tot s'ha de creure en la presumpció d'innocència", ha destacat del Monte.

"No sé més del que sabeu vosaltres, no he estat atenta de res, no m'han informat de res, i doncs, esperant que la justícia... confiant que és el que hem de confiar tots", ha acabat sense voler entrar en detalls.