Muntatge de Juan Antonio Bayona als Goya amb una imatge besant la seva parella

GENT

Qui és la misteriosa parella de Juan Antonio Bayona que el va veure arrasar als Goya

Juan Antonio Bayona va presumir orgullós de la seva parella, un misteriós noi amb qui va celebrar el seu triomf als Goya

Juan Antonio Bayona s'ha proclamat com el gran vencedor de la nit als Goya, emportant-se ni més ni menys que 12 estatuetes amb la seva pel·lícula La sociedad de la nieve.

Premis, entre els quals hi ha el de 'Millor director' o 'Millor Pel·lícula', una de les assignatures pendents que tenia Baiona des de fa anys.

I, enmig de l'eufòria i les llàgrimes, que a Juan Antonio Bayona li va resultar molt difícil contenir durant tota la nit, el director també optava per trencar una de les regles d'or.

Juan Antonio Bayona emocionat celebra haver-se convertit en el triomfador absolut dels Goya
Juan Antonio Bayona arrasa als Goya | GTRES

Baiona sempre ha procurat portar la seva vida privada amb la màxima discreció, però ahir a la nit als Goya va decidir fer una gran excepció.

"No és el meu, és un món molt llunyà", confessava respecte a l'exposició mediàtica a què s'ha vist sotmès. "Quan s'acabi això torno a la meva vida de sempre, amb els meus amics i la meva família. Soc noi de barri", reconeixia.

D'aquesta manera, en rebre el premi a 'Millor director' amb què va acabar de coronar la seva gran nit, Juan Antonio no dubtava a besar el seu misteriós acompanyant.

Juan Antonio Bayona fa un petó a la seva parella als Goya

Un noi molt atractiu que suposem que és el seu xicot i que no s'ha volgut perdre la que s'ha convertit en la gran nit de Juan Antonio Bayona.

Així, tots dos van protagonitzar un dels moments de la nit, fonent-se en un apassionat petó abans que Baiona pugés a recollir el seu Goya.

Però, qui és aquest misteriós jove sobre el qual parlen tots avui? Doncs bé, encara que no en sabem res, sí que van posar junts a la catifa vermella.

Captura del petó entre Juan Antonio Bayona i el seu xicot als Goya
Juan Antonio Bayona fa un petó a la seva parella als Goya | RTVE

Així, aquest misteriós noi, el nom del qual desconeixem, posava molt somrient amb la resta l'elenc de La sociedad de la nieve.

De fet, tampoc no sabem si ell també va participar o va col·laborar d'alguna manera amb la pel·lícula, o simplement hi va anar en qualitat d'acompanyant.

El més cridaner és que en el discurs d'agraïment, Bayona no va fer cap referència a la seva parella, ja que va optar per dedicar-li el guardó a la família, a l'equip de la pel·lícula i altres éssers estimats. Però sobre el seu misteriós xicot, no pronunciava ni una sola paraula.