Muntatge de fotos de la princesa Leonor i la reina Letizia somrient durant el besamans i una imatge d'elles durant la Jura de la Constitució de Leonor

El detall de l'última foto de Leonor i Letizia que ningú va veure: fixeu-vos en la mirada

La princesa Leonor i la reina Letizia tornen a acaparar totes les mirades

L'últim aniversari de la princesa Leonor segueix fent parlar molt. Tant és així que, dues setmanes després, ha sortit a la llum un gest de la reina Letizia que tothom ha passat per alt.

El 31 d'octubre passat, l'hereva al tron espanyol va jurar la Constitució després de complir la majoria d'edat. Un esdeveniment històric que no va estar exempt de polèmiques.

Fa uns dies, vam poder conèixer tots els detalls del tens retrobament que van protagonitzar Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz , els avis materns de Leonor i Sofia.

Imatge de la Princesa Leonor a l'acte de la jura a la Constitució amb un vestit blanc
El 18è aniversari de Leonor segueix donant que parlar | GTRES

Tot i això, i encara que aquests actes institucionals es van celebrar en honor a la princesa d'Astúries, la reina Letizia no va aconseguir passar desapercebuda.

Aquell dia, els nervis van jugar una mala passada a l'actual reina d'Espanya , i en va ser una prova l'estat d'humor cridaner que va tenir durant tota la celebració. Un detall que no va passar desapercebut a les xarxes socials.

Ara, 15 dies després del 18è aniversari de la princesa Leonor, ha sortit a la llum una imatge d'allò més reveladora. S'hi pot apreciar un gest de la senyora Letizia que fins ara ningú no havia percebut.

La Letizia va estar molt pendent de la seva filla Leonor: la imatge que ho demostra

Aquell dia, el Leonor i la seva mare van tornar a deixar al descobert la seva forta complicitat. Tant és així que, durant tot l'aniversari de l'hereva, totes dues van protagonitzar diversos moments que quedaran per al record.

Tot i això, un dels gestos que fins ara ha passat desapercebut es va produir al Palau Reial. Després de la celebració de la jura de la Constitució de Leonor, la família reial es va desplaçar a aquest edifici per un motiu molt especial.

La princesa Leonor amb la reina Letizia a la jura de la Constitució al Congrés dels Diputats
Ha sortit a la llum el cridaner gest que va tenir la senyora Letizia amb la seva filla Leonor | GTRES

Aquell dia, amb motiu de la majoria d'edat, la princesa d'Astúries va rebre el Collar de l'Ordre de Carles III. Moment en què GTRES va captar una imatge de la reina Letizia d'allò més reveladora.

Hi podem veure tots els integrants de la Família Reial posant davant de les càmeres dels diferents mitjans de comunicació. No obstant, i malgrat la impressionant relíquia que Leonor porta sobre les espatlles, va ser la mirada de la seva mare la que va aconseguir acaparar tota l'atenció.

Segons es pot apreciar en aquesta instantània, la reina Letizia estava molt pendent de la seva filla. Tant és així que no podia treure-li els ulls de sobre, assegurant-se que tot estava sortint segons el previst.

Felip VI, la reina Letizia i la infanta Sofia aplaudint la princesa Elionor dempeus el dia de la jura de la Constitució
Letizia va estar molt pendent de Leonor durant tot el seu aniversari | GTRES

Aquest no seria l'únic gest de protecció que la monarca va tenir aquell dia amb la filla Leonor. Minuts abans d'acudir a aquest esdeveniment organitzat al Palau Reial, mare i filla van protagonitzar un altre moment cridaner.

Després de finalitzar la jura de la Constitució de la princesa, una petita distracció per part de l'hereva al tron espanyol va provocar la immediata reacció de la senyora Letizia.

Mentre que Felip VI i la infanta Sofia es col·locaven per a la foto oficial, Leonor es va distreure mirant un dels escrits que estaven exposats. En aquell moment, la cuidada cueta va patir una petita alteració.

Per això, i en veure que els cabells de la seva filla no lluïa com devia, Letizia no va dubtar a acostar-s'hi per col·locar-s'ho correctament. Anècdota que no va passar desapercebuda a les xarxes socials.