Fotomuntatge de Terelu Campos, primer pla amb un vestit blanc i el cabell llis. En un cercle vermell, María Teresa Campos somrient

La dinerada que Terelu Campos demana per vendre els mobles de María Teresa Campos

Terelu traurà un bon benefici després de la subhasta

Terelu Campos ja ho té tot a punt per subhastar els mobles de María Teresa Campos. Fa unes setmanes, les filles de la veterana presentadora van buidar casa seva i van portar a un antiquari els estris que no desitjaven.

Va ser un moment complicat per a totes dues, però no podien fer res més, ja que el mobiliari de la seva mare no encaixava als seus respectius domicilis. Ara, després de la posada a punt i la valoració inicial, els mobles estan preparats per posar-los a la venda. Però no qualsevol els podrà adquirir, ja que s'ha descobert la dinerada que demana Terelu per cadascun.

Terelu Campos demana fins a mil euros pels mobles de María Teresa Campos

Terelu Campos va ser una de les encarregades de supervisar la mudança que fa unes setmanes va tenir lloc a la casa de María Teresa Campos. Un mes després del seu darrer adeu, les seves filles van haver de passar pel dur tràngol de desmuntar tota una vida.

Un per un, el mobiliari d'estil clàssic de l'estimada presentadora va anar omplint els camions de la mudança. Dies després, Terelu i Carmen van confessar que algunes coses sí que van ser repartides entre la família. Ara bé, gran part dels mobles van anar a parar a un antiquari per posar-los a subhasta.

La idea és posar-los a la venda i, per això, ja s'ha publicat tot l'inventari. La subhasta començarà el 29 i el 30 de novembre, però ja se'n sap el preu de sortida. Cal recordar que el mobiliari de María Teresa és d'estil clàssic i victorià, per tant, no està a l'abast de qualsevol butxaca.

María Teresa Campos posant somrient, vestida de vermell, al photocall dels Premis Ondas 2019
Els mobles de María Teresa podrien assolir més de mil euros | Europa Press

De fet, tal com apunta la revista Semana, els preus van des dels 300 € als 1000 €. Aquesta quantitat només és la inicial, atès que és una subhasta, s'espera que augmenti fins a arribar al darrer postor i al destinatari final.

Mentre s'espera el dia de la subhasta, els estris de María Teresa seran exposats al barri de Salamanca el dijous 16 de novembre. Un primer contacte per a aquells interessats que puguin desemborsar la dinerada que demanen les germanes Campos.

La mare de Terelu Campos i el seu exquisit gust per la temàtica clàssica

María Teresa sempre va tenir una gran admiració per la decoració clàssica. Només cal recórrer a l'hemeroteca i buscar la mansió on va estar vivint gran part de la seva vida. Una casa gran on cada racó lluïa amb algun moble, estàtua o quadre d'estil antic.

Quan es va mudar al pis d'Aravaca, la comunicadora ja va haver de desprendre's de gran part dels seus mobles, perquè no hi cabien tots. Tanmateix, es va quedar amb aquells que més estima tenia i que ara seran subhastats.

Per exemple, un quadre d'enormes dimensions titulat Cariàtide amb cistell de flors, el preu de sortida del qual és de 950 €. O una prestatgeria d'estil victorià pel qual Terelu espera treure més de 450 €.

Taules auxiliars de fusta de caoba i llautó o una consola d'estil Lluís XVI són altres exemples que componen l'inventari. Un inventari que ja està a disposició de qui vulgui donar-li una ullada al web de la sala de subhastes Abalarte.

Captura de 'Mañaneros' amb Terelu Campos seriosa de perfil
Terelu i Carmen trauran un bon benefici amb la subhasta dels mobles de la seva mare | RTVE

Sens dubte, amb la venda dels estris de María Teresa Campos, les seves filles trauran un gran benefici econòmic. Ja que el preu de sortida no és assequible per a qualsevol persona i la subhasta promet elevar de manera significativa la quantitat total.

Sigui com sigui, tant Terelu com Carmen podran posar fi al dolor que els ha acompanyat des que van fer la mudança. No hi ha res més dolorós després de la mort d'un ésser estimat que desprendre's de les seves coses i apreciar el buit de tota una vida.