Primer pla Letizia amb rostre seriós

La reina Letícia trenca el silenci i revela finalment quin és el seu estat d'ànim

La reina Letícia ha reaparegut públicament després de l'històric aniversari de la seva filla Leonor

La reina Letícia per fi ha trencat el seu silenci per aclarir tots els dubtes que s'han generat al voltant del seu cridaner estat d'ànim a l'aniversari de Leonor. Declaracions que s'han produït aquest divendres, 3 de novembre, durant el darrer compromís professional.

Dimarts passat es va celebrar un dels dies més esperats per la monarquia espanyola: el 18è aniversari de l'hereva al tron. Durant tota la jornada, els reis i les dues filles van acudir als actes institucionals que es van celebrar en honor a la princesa d'Astúries.

Muntatge amb tres moments de Letizia a la jura de Constitució al Congrés dels Diputats
La reina Letícia va estar molt seriosa durant tot l'aniversari de Leonor | e-noticies.cat

Posteriorment, i després de posar fi a aquests compromisos, la Família Reial al complet es va traslladar fins a El Pardo per celebrar la corresponent festa d'aniversari. Tot i això, i malgrat que Leonor era la gran protagonista del dia, la reina Letícia no va poder evitar acaparar totes les mirades.

I tot a conseqüència de la inesperada actitud que va tenir durant tota la celebració. Un detall que no va passar desapercebut per a molts usuaris de les xarxes socials, entre els quals hi havia Pilar Eyre.

Mentre seguia en directe la festa per la majoria d'edat de Leonor, l'escriptora va anar a les xarxes per compartir la seva opinió sobre això. "La mare, al moment del brindis. Alguna cosa passa amb Letícia", va assegurar a través d'un tuit.

Ara, dies després de la històrica jura de la Constitució de la princesa, la reina Letícia ha reaparegut públicament. Aquest divendres, la monarca ha viatjat fins a Navarra per presidir la 23a edició del Festival de Cinema Òpera Prima Ciutat de Tudela.

I ha estat durant aquest important esdeveniment social quan un reporter d'Espejo Público ha aconseguit les primeres declaracions de la reina després de l'aniversari de la filla. Moment que la monarca ha aprofitat per confirmar quin és el seu estat d'ànim actual.

La reina Letícia trenca el seu silenci i confessa quin és el seu estat actual: "És clar que estic contenta"

Letícia ha volgut fer callar tots els rumors que s'han generat al voltant del seu estat d'ànim a l'aniversari de Leonor. Per això, durant la seva participació en la 23a edició del Festival de Cinema Òpera Prima Ciutat de Tudela, ha trencat el seu silenci.

Abans d'entrar en aquest important esdeveniment social, en què s'ha homenatjat Carlos Saura i Fernando Méndez-Leite, la reina ha volgut atendre amablement els mitjans de comunicació. Tanmateix, el que ningú no esperava era que anés a revelar com se sent. Unes declaracions que ha aconseguit un reporter d'Espejo Público.

Letizia a la 23a edició del 'Festival de Cine 'Òpera Prima' Ciutat de Tudela'
Letícia assegura que se sent molt 'contenta' | Europa Press

"Estàs contenta?", li preguntava el comunicador. "És clar que estic contenta", ha assegurat la reina Letícia amb un somriure als llavis.

Amb aquesta curta, però reveladora resposta, la monarca ha desmentit tots els rumors sobre el seu suposat enuig durant l'aniversari de Leonor.

Tot i això, i malgrat les especulacions que es van generar al seu voltant, tot apunta que existia un motiu darrere del cridaner estat d'ànim de la reina Letícia.

Ana Rosa Quintana presentant TardeAR aquest dilluns 30 d'octubre a Telecinco
La presentadora va revelar què li passava a Letícia durant l'aniversari de la seva filla | Mediaset

"M'expliquen que ha passat mala nit i que estava malalta", va assegurar Ana Rosa Quintana al seu programa de Telecinco, TardeAR. Per la seva banda, Marina Pina, corresponsal de Casa Reial de El Mundo, va voler donar més detalls sobre Letícia:

"Ha passat mala nit. Els nervis propis de qui té una filla que s'exposarà a aquesta tensió, li deuen passar factura. Però ella estava orgullosíssima i crec que se li ha notat aquests nervis continguts des d'ahir a la nit".