Muntatge de la reina Letizia amb una captura d'un vídeo de la jura de la Constitució

Letícia reacciona en veure el pentinat de Leonor en plena jura de la Constitució

La reina Letícia no ha pogut evitar actuar en veure l'estat en què es trobava el pentinat de la seva filla gran

La reina Letícia no ha pogut evitar reaccionar, en plena jura de la Constitució, en veure el pentinat de la seva filla, la princesa Leonor. Moment que un usuari de X ha rescatat i compartit amb la resta d'aquesta comunitat minuts després de produir-se.

Després de mesos de preparació, finalment ha arribat el dia més esperat per a la monarquia del nostre país. Aquest dimarts 31 d'octubre l'hereva al tron espanyol ha complert la majoria d'edat.

Pla mitjà de la princesa Leonor amb un vestit blanc el dia de l'acte de la jura de la Constitució
La princesa Leonor ha viatjat fins a Madrid per acudir als actes pel seu 18è aniversari | GTRES

Com estava previst, a primera hora, Leonor ha abandonat l'acadèmia militar i ha viatjat fins a Madrid per acudir als actes institucionals que s'han organitzat en honor seu.

La primera parada de la Família Reial ha estat al Congrés dels Diputats. Instal·lacions en què, en una sessió plenària de Congrés i Senat, s'ha celebrat l'esperada jura de la Constitució de la princesa.

La princesa Leonor amb la reina Letizia a la jura de la Constitució al Congrés dels Diputats
La reina Letícia reacciona al pentinat de la seva filla durant la jura de la Constitució | GTRES

Tot i això, durant aquest moment històric, Letícia i la seva filla gran han protagonitzat una nova i inesperada anècdota. I és que la reina no ha pogut evitar reaccionar en veure el pentinat de Leonor.

Un gest que no ha passat desapercebut a les xarxes socials. Tant és així que, en qüestió de minuts, desenes d'internautes s'han volgut pronunciar sobre això.

La reina Letícia reacciona en veure els cabells de Leonor: el vídeo que ho demostra

La reina Letícia ha estat molt involucrada en l'organització del 18è aniversari de Leonor. Per això, durant la jura de la Constitució de la seva filla gran, ha estat molt pendent perquè tot sortís a la perfecció.

Després de posar a les portes de Congrés, on Felip VI i la seva filla gran han protagonitzat un moment tendre, els quatre integrants de la Família Reial han entrat en aquestes instal·lacions.

La infanta Sofia, la princesa Elionor, el rei Felip VI, la reina Leticía i Pedro Sánchez posant a la jura de la Constitució Espanyola del 2023
Leonor ha protagonitzat també un moment tendre amb el seu pare | GTRES

Tot i això, una vegada dins, l'hereva al tron espanyol ha tornat a convertir-se en el centre de totes les mirades, encara que en aquesta ocasió ha estat amb la seva mare.

Durant la jura de la Constitució, Leonor i la resta de la família han tornat a posar davant la premsa espanyola. Però una petita distracció de la princesa ha provocat la immediata reacció de la senyora Letícia.

Mentre que els seus pares i la seva germana Sofia es col·locaven per a la foto oficial, l'homenatjada s'ha distret mirant un dels escrits que hi eren exposats. Moment en què la seva cuidada cua s'ha desplaçat cap endavant.

En veure que els cabells de la seva filla no lluïa com devia, la reina Letícia no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'acostar-s'hi per col·locar-lo correctament.

Com es podia esperar, aquest protector gest per part de la monarca no ha passat desapercebut en xarxes socials. Tant és així que un usuari de X ho ha volgut compartir amb la resta d'internautes.

"La reina Letícia veu que el cabell de la seva filla Leonor està despentinat i intervé en la cerimònia del seu 18è aniversari al parlament", ha escrit al costat del comentat vídeo.

Per a l'ocasió, la princesa Leonor ha escollit un vestit blanc de dues peces, compost per una americana entallada i uns pantalons de tall recte. A més, i per completar el seu look, la jove ha optat per recollir la seva rossa cabellera amb una solemne cueta baixa.