Leonor i Letizia posant juntes i una imatge mirant-se difuminada
GENT

El detall de Letícia amb Leonor que va passar inadvertit: només les mares l'entendran

A l'obertura de la XV Legislatura de les Corts Generals va quedar constància, de nou, la gran complicitat que existeix entre la reina Letícia i la princesa Leonor

Els reis i la princesa Leonor van acudir dimecres passat al Congrés per celebrar el solemne acte de la XV Legislatura. Aquest acte va tenir lloc gairebé un mes després de la jura de la Constitució de l'hereva a la corona. La princesa d'Astúries continua emportant-se totes les mirades amb la seva presència a cadascun dels actes als quals acudeix.

Aquesta vegada no seria menys, i la jove va aconseguir enlluernar amb el seu estilisme. L'expectació era màxima, ja que era el seu primer gran acte després de la majoria d'edat.

Tant la princesa Leonor com la reina Letícia van estar molt correctes durant l'obertura de la XV Legislatura. Tot i això, mare i filla van deixar constància d'un gran detall: la gran complicitat que malbaraten quan s'obliden de les càmeres.

La Letícia i la seva filla tenen un vincle molt estret i especial que moltes vegades sobrepassa el mateix protocol.

La reina Letícia té una gran complicitat amb la princesa Leonor

Per tots és conegut com és de minuciosa la reina Letícia i com cuida cada un dels detalls de les seves filles davant d'un acte. En els darrers mesos, el focus ha estat col·locat sobre l'hereva a la corona, ja que s'ha enfrontat a uns mesos molt decisius de la seva vida.

La jura de la Bandera o la jura de la Constitució han estat dos grans moments que ha viscut la princesa Leonor aquestes setmanes. Cadascun dels seus moviments i detalls han estat molt cuidats per tal que tot estigués perfecte.

Felip VI de perfil i Letizia i Leonor mirant-se assegudes
La reina Letícia mostra complicitat amb la princesa Leonor | GTRES

Els reis i la princesa Leonor, juntament amb la infanta Sofia, han intentat cenyir-se al màxim pel que fa al protocol que havien de seguir. En la celebració de la Solemne Cerimònia d'Obertura de la XV Legislatura no seria menys.

Això sí. Més enllà de les directrius a seguir, el que no es pot amagar és la gran complicitat que hi ha entre mare i filla. Un detall que, encara que molts periodistes especialitzats deixen passar per alt, és més que evident per a la resta.

La reina Letícia sempre està molt pendent que les seves filles llueixin i actuïn de forma perfecta a cada acte. Només cal recordar com Letícia va estar molt pendent del pentinat de la princesa Leonor durant la jura de la Constitució.

Imatge del Rei Felip VI amb Letizia mirant la princesa Leonor
La reina Letícia cuida fins al mínim detall de les filles davant d'un acte important | GTRES

Però, com hem esmentat, la complicitat entre totes dues és palpable i les mirades són més que significatives. Moltes mares podran entendre a la perfecció aquesta actitud sobreprotectora i defensora que Letícia té amb les seves filles.