Muntatge en primer pla de Terelu Campos i Rocío Carrasco serioses vestides de blanc
GENT

Terelu Campos surt esquitxada del darrer problema que té Rocío Carrasco

Terelu Campos s'ha convertit en una de les protagonistes principals de l'últim directe a YouTube de JuanjoVlog

Terelu Campos es converteix en la darrera víctima de l'Amador Mohedano, i tot després de sortir a la llum l'últim i inesperat problema que ha tingut la Rocío Carrasco. A través de l'últim directe a YouTube del seu amic JuanjoVlog, el televisiu no ha tingut objeccions a carregar durament contra ella.

Segons ha revelat Informalia aquest dimarts 28 de novembre, el Tribunal Suprem finalment s'ha pronunciat per una querella que l'empresària va interposar fa cinc anys contra l'Antonio David Flores.

El 2017, l'amiga de la Terelu Campos va acudir davant la justícia per interposar una demanda contra el seu exmarit per un suposat delicte de maltractament psicològic. I encara que al principi va ser desestimada provisionalment, un any després es va reobrir el cas. Moment en què es va acceptar el recurs del youtuber.

Muntatge de fotos de primer pla d'Antonio David Flores i la seva exparella, Rocío Carrasco, amb diners de fons
Rocío Carrasco ha tornat a perdre en seu judicial contra el seu exmarit | e-noticies.cat

Ara, i després de no poder aportar proves o testimonis rellevants, els jutges d'aquest organisme han tornat a resoldre a favor de l'Antonio David Flores. Un nou cop per a la Rocío que ha sortit a la llum després d'anunciar el seu esperat retorn televisiu.

Tal com ha transcendit les últimes hores, Carrasco serà una de les concursants de la nova edició de Bake Off: famosos al horno. No obstant això, la dona del Fidel Albiac no estarà sola.

Altres de les famoses que també s'enfrontarà a aquest repte pastisser i que ja ha estat confirmada és la mateixa Terelu Campos. Per això, i després de fer una anàlisi de l'última derrota judicial de la Rocío, JuanjoVlog i l'Amador Mohedano no han tingut objeccions a carregar contra les dues amigues.

Terelu Campos es veu esquitxada per l'última cosa que ha passat a Rocío

A JuanjoVlog l'ha sorprès que, just el dia que es coneix l'última derrota judicial de Carrasco, també s'hagi confirmat la participació de la Terelu Campos a Bake Off.

Per això, i aprofitant la participació del seu amic Amador, el youtuber ha volgut saber-ne l'opinió. "Les germanes han d'anar juntes", ha assegurat el televisiu, amb una certa ironia.

L'Amador també ha volgut dedicar-li una nova pulla a la seva neboda. "Ja et vaig dir l'altre dia, que jo sàpiga, traient els ous fregits amb patates, no sap fer res més", ha afegit a continuació.

Captura de JuanjoVlog a YouTube amb Amador Mohedano com a convidat amb una gorra el 29 de novembre de 2023
Amador i JuanjoVlog comenten el retorn televisiu de Rocío Carrasco i Terelu Campos | YouTube, CadenaJuanjoVlog

En aquest moment, JuanjoVlog i el germà de 'La Más Grande' no s'ho han pensat dues vegades a l'hora d'atacar amb duresa la mateixa Terelu Campos. Després que el youtuber posés en dubte les habilitats culinàries de la televisiva, el seu convidat ha volgut fer un pas més:

"Tot és per la morbositat, per l'interès que la gent els vegi, la resta… La gent ho sap. Sap que la Rocío Carrasco no sap de rebosteria perquè no ho ha fet a la seva vida. Aleshores seguim amb la morbositat, una altra vegada la Terelu Campos, la Carrasco i ja està".

A més, Mohedano està convençut que les dues amigues "enfonsaran el programa". Per part seva, JuanjoVlog ha lamentat que encara "hàgim de seguir parlant d'ells" per decisió d'unes "mans negres".

Muntatge de Terelu Campos i Rocío Carrasco amb el fons de Bake Off
Amador Mohedano carrega contra la seva neboda i Terelu Campos | RTVE

"El més trist és que passi el temps i que n'hem de seguir parlant. Tot i el que fa el públic, que és fer-los fora, unes mans negres els rescaten", ha assegurat el youtuber.

D'altra banda, aquest creador de contingut considera que no és cap coincidència que la Terelu Campos i la Rocío Carrasco vagin a estar juntes a la nova edició de Bake Off.

"Que estiguin juntes en un reality fa olor que els estan fent un favor perquè cobrin uns calerons per haver fet un servei als de dalt", ha assegurat. "Nens del pare", ha afegit l'Amador.