Fotomuntatge de Macarena García i Enric Auquer amb un fons de cors

GENT

El detall d'Enric Auquer i Macarena García als Goya que no va passar desapercebut

A més, a la catifa vermella dels Premis Goya 2024, Macarena García va trencar el seu silenci sobre el seu suposat romanç amb Enric Auquer

Enric Auquer i Macarena García són la parella del moment. Finalment, l'actor català no va guanyar el Goya com a millor actor, però, tot i això, sí que ha guanyat en l'amor. Així ho vam poder veure a la gala dels Premis Goya 2024 celebrada aquest dissabte a la nit.

La notícia d'aquesta parella sorpresa va veure la llum només fa unes setmanes, quan els dos protagonistes van ser enxampats pels carrers de Madrid. D'aquesta manera, Enric Auquer i Macarena García van ser vistos fent-se un petó apassionat. 

El detall als Goya que no va passar desapercebut

El cert és que Enric Auquer i Macarena García van coincidir treballant a la pel·lícula Una casa en flames. Projecte que, segons sembla, els va unir. Tot i això, no coneixem més detalls d'aquest preciós romanç, ja que tots dos han optat per mantenir-lo en secret.

Tant és així que durant la gala més famosa del cinema espanyol hi va haver un detall que no va passar desapercebut. I és que Enric Auquer i Macarena García van decidir posar per separat davant de les càmeres.

Enric Auquer i Macarena Gómez
Enric Auquer i Macarena García van posar per separat a la catifa vermella dels Goya. | Europa Press, e-noticies.cat

Macarena García parla sobre la seva relació amb Enric Auquer

Tot i això, com no podia ser d'una altra manera, a la catifa vermella dels Premis Goya, tots dos van ser preguntats per la seva relació. I per a sorpresa de tothom, va ser Macarena García la que va decidir trencar el silenci sobre això.

"Estàs feliç, estàs enamorada, estàs bé?", va preguntar un reporter a l'actriu. "Estic bé, estic molt bé gràcies, contenta", va respondre Macarena García entre rialles. Tot i això, les seves paraules següents van acabar de confirmar la seva relació amb Enric Auquer.

"Amb el cor content?", va dir una altra periodista. I Macarena García va contestar: "Sí, amb el cor molt content". "Ell és molt maco", va afegir un altre reporter que era al lloc.

Encara que la intèrpret es va limitar a somriure i a dir "vinga". Finalment, una altra periodista li va preguntar si volia que Enric Auquer s'emportés el Goya.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

"Fa una feina meravellosa, com tots els seus companys. Una feina meravellosa, sí. És un actor increïble", va concloure. Són molts els que pensen que aquestes darreres declaracions podrien ser la confirmació definitiva de la relació sentimental entre Enric Auquer i Macarena García.