Muntatge amb Antonio Tejado seriós amb una americana blava i Chayo Mohedano agafant la cara de Rocío Jurado

GENT

Antonio Tejado i la seva confessió sobre la neboda de Rocío Jurado que ara té sentit

Antonio Tejado va trencar a plorar a 'GH Dúo', on es va penedir pel dany que li havia fet a la neboda de Rocío Jurado

Antonio Tejado travessava un mal moment abans de conèixer-se la detenció. De fet, el nebot favorit de María del Monte feia temps que estava allunyat dels mitjans.

Arran del seu pas pel polèmic reality de Telecinco, Tejado se sincerava respecte als problemes amb les addiccions que li va costar anys superar.

Fa tot just uns mesos, l'ex de la neboda de Rocío Jurado reapareixia a xarxes socials, on compartia un vídeo seu cantant i tocant el piano.

Antonio Tejado enfadat amb els braços plegats en un plató de Telecinco
Antonio Tejado va parlar sobre els seus problemes amb Chayo Mohedano | Mediaset

Als 36 anys, Antonio Tejado demostrava ser un home completament diferent i que havia deixat els problemes del passat enrere.

No obstant això, la seva recent detenció ho ha tirat tot per terra. I més després que s'hagi vist implicat en la investigació d'una banda que s'encarrega de robar cases.

Pel que fa a la seva relació amb Chayo Mohedano, l'última cosa que sabem és que la seva ruptura podria haver estat l'origen d'aquesta gran decadència que ha patit Antonio Tejado en els últims anys.

Chayo Mohedano somrient amb ulleres de sol amb Antonio Tejado amb ulleres de sol i una camisa de ratlles
Chayo Mohedano i Antonio Tejado van tenir una història d'amor molt intensa | GTRES

Antonio Tejado se sincera sobre la neboda de Rocío Jurado

Així ho confessava el mateix Antonio Tejado durant el seu pas per GH Dúo, on se sincerava respecte al seu passat amb la neboda de Rocío Jurado.

"La meva vida cau quan la relació amb Chayo es trenca. Aquesta relació me la vaig carregar jo al 90%, perquè era molt jove, era un nen, no li vaig donar bona vida i li vaig ser infidel", reconeixia molt afectat i entre llàgrimes.

Així, Antonio assegurava que s'hauria portat "com un idiota i un imbècil". A més, feia entendre que li havia demanat perdó, encara que no creu que ella l'hagi perdonat.

Rosario Mohedano amb Antonio Tejado el dia que van presentar el seu fill
Chayo Mohedano i Antonio Tejado tenen un fill en comú | GTRES

"Després hem tingut altres problemes en què ella tindria la culpa, però en aquesta qüestió gairebé tota la culpa la vaig tenir jo", al·legava sobre la fi de la seva relació.

Just per aquests problemes, actualment Tejado ja no manté cap mena de relació amb la neboda de Rocío Jurado, amb la qual fins i tot va arribar als jutjats.

"Ens vam ficar en un tema de jutjats i històries i jo vaig decidir no tornar a tenir relació. Em fa molta pena", detallava.

"Quan et vas fent gran, se't va anant la fatxenderia i dones prioritat a la pau, a tancar portes a la teva vida", concloïa.