Muntatge amb el rostre de María Pombo posant en un photocall i Pablo Castellano
GENT

Les vistoses imatges de María Pombo durant un viatge sense Pablo Castellano

María Pombo ha tornat a marxar de viatge, i ho ha fet amb diverses amigues i sense la companyia de Pablo Castellano

Fa uns dies, María Pombo va fer les maletes per posar rumb al seu pròxim destí. Viatge que, tenint en compte les últimes imatges que han vist la llum, ha realitzat sense la companyia del seu marit, Pablo Castellano.

Tal com es pot veure en aquestes instantànies, durant la seva escapada, aquesta coneguda influencer i el seu grup d'amigues han llençat la casa finestra. Tant és així que no s'ho han pensat dues vegades a l'hora de llogar un iot luxós per gaudir de les bones temperatures del nostre país.

María Pombo en un vaixell amb una de les seves amigues

Tot i els rumors de crisi que han tornat a envoltar el seu matrimoni amb Pablo Castellano, María Pombo s'ha deixat fotografiar molt relaxada, mentre gaudia d'aquest trajecte marítim.

Moment que, igual que la resta del grup, l'empresària ha aprofitat per començar a tenyir el cos d'un bon to bronzejat. D'aquesta manera tan especial, la influència i el cercle més proper han donat la benvinguda a l'estiu.

María Pombo se'n va de viatge sense Pablo Castellano: les fotos que ho demostren

Tot i que li encanta fer plans en família, María Pombo se n'ha anat de viatge amb unes amigues i sense la companyia de Pablo Castellano. Unes imatges que han fet saltar totes les alarmes al voltant del matrimoni.

Imatge de María Pombo durant el comiat de soltera d?una de les seves amigues

Durant tots aquests anys, han estat diverses les ocasions en què s'ha qüestionat la veracitat de la relació sentimental. Tant és així que es va arribar a especular amb la sexualitat de l'arquitecte, cosa que, tant ell com Fernando Tejero, es van encarregar d'aclarir.

Tot i això, fa tot just uns dies, María Pombo va tornar a posar aquest tema sobre la palestra després de confessar sense voler que actualment no comparteix habitació amb Pablo Castellano. A través de les històries del seu perfil d'Instagram, aquesta coneguda influencer espanyola demanava consell a les seves seguidores per canviar la decoració del seu vestidor.

Maria Pombo i Pablo Castellano sortint de l'església

Moment en què l'empresària els va explicar l'última trobada que havia tingut amb el seu marit. “Quan he dit a Pablo que m'estava plantejant tancar el meu armari, s'ha emprenyat i m'ha dit que soc molt pesada. M'ho va avisar diverses vegades i no li vaig fer ni una mica de cas”.

Tot seguit, María Pombo també va voler compartir el gest tan bonic que havia tingut Pablo Castellano amb ella. Però sense adonar-se'n va deixar al descobert que actualment no dormen al mateix llit. “Quan me n'he anat a la meva habitació, l'he enxampat parlant amb el seu fuster perquè, almenys, vingui a veure'l”.

A hores d'ara, i malgrat que han passat més de 10 dies d'aquesta inesperada confessió, ni ella ni l'arquitecte han fet cap declaració. Decisió amb què tan sols han aconseguit que els rumors sobre la seva suposada separació ressonin amb més força que mai.

➡️ Gent

Més notícies: