Muntatge de Raphael somrient en vestit negre i corbata, Manuel Martos somrient en vestit negre i un emoji feliç
GENT

Raphael, més feliç que mai, dona una notícia que alegrarà el seu fill Manuel Martos

Durant la seva última entrevista, Raphael ha confessat quin és el seu actual estat de salut: 'Em cuido bastant'

Raphael ja ha donat el tret de sortida a la seva nova gira de concerts per Espanya. Una gira que ha començat amb un primer espectacle a la ciutat de Sant Sebastià.

Com calia esperar, i per promocionar el seu nou projecte professional, el cantant ha concedit algunes entrevistes a diversos mitjans de comunicació del nostre país. I ha estat en una d'elles on ha deixat al descobert una notícia que, de segur, farà veritablement feliç Manuel Martos.

Raphael posant sol

Tot i tenir 81 anys, Raphael es troba millor que mai. Tant és així que, durant la seva xerrada en un dels programes radiofònics de Canal Extremadura, no ha tingut objeccions a assegurar que actualment la seva salut és excel·lent.

Una condició física que el pare de Manuel Martos ha aconseguit gràcies a portar una alimentació sana i a deixar de banda la vida sedentària. "Em cuido força", ha assegurat l'artista amb orgull.

D'aquesta manera, Raphael ha deixat molt clar que la seva salut és perfecta, cosa que li permetrà continuar a sobre dels escenaris durant molt de temps més. Una gran notícia que, sens dubte, farà molt feliços tots els seus éssers estimats, especialment el seu fill, amb qui treballa braç a braç.

Raphael assegura que actualment la seva salut és perfecta: “És difícil que jo em posi malalt”

Durant la xerrada amb Raphael, els dos locutors d'aquest programa de ràdio han volgut comentar amb el convidat els problemes de salut que, normalment, pateixen els cantants. Entre els quals hi ha l'afonia.

I per posar-ne algun exemple, han utilitzat el cas del cantant i compositor estatunidenc, Bruce Springsteen. Tal com han recordat, fa uns dies aquesta estrella del rock es va veure obligada a posposar quatre dels concerts de la seva esperada gira europea pels problemes vocals.

Muntatge de Raphael parlant amb coll alt negre i un micròfon a la mà i Manuel Martos somrient amb coll alt negre

Ha estat en aquest moment quan Raphael ha assegurat que ell normalment no té aquests problemes, ja que intenta cuidar-se tant com sigui possible:

“Procuro cuidar-me moltíssim, aquesta és la veritat. Aleshores, no és impossible, però és molt difícil que jo em posi malalt o que agafi un refredat d'aquells que no hi ha més remei que suspendre”.

A més, tal com ha assegurat el mateix Raphael, tot aquest esforç ho fa per una única raó: els fans. “A mi el públic em fa moltíssim respecte… Em cuido perquè m'he de presentar davant d'ells”, ha afegit el pare de Manuel Martos a continuació.

Raphael cantant sol

D'una altra banda, el de Linares també ha volgut parlar sobre Victoria, la seva recentment estrenada gira de concerts pel nostre país. El 18 de maig passat, i després del seu pas per Amèrica, l'artista es va traslladar fins a Sant Sebastià per delectar els seus seguidors amb el primer concert de la nova gira.

Una vetllada que Raphael recorda amb especial afecte i emoció: “Ha començat meravellosament. Una nit màgica que repetirem per tot Espanya”. Ara, l'artista té una nova cita amb els habitants de Mèrida.

Aquest mateix 2 de juny, a la nit, el cantant pujarà a l'escenari del teatre romà d'aquesta ciutat per participar en el festival Stone and Music. Concert que, segons ha confessat ell mateix, li fa una il·lusió especial. “L'any passat vaig tancar el festival i aquest any l'obro”.

Durant tot el 2024, Raphael i el seu equip estaran visitant diverses localitzacions del nostre país. Una aventura que finalitzarà el 21 de desembre, al WiZink Center de Madrid.

➡️ Gent

Més notícies: