Primer plànol de Bosco Martínez-Bordiú amb rostre molt seriós en 'Supervivientes 2023'

La decisió de Bosco Martínez-Bordiú després de rebre el premi de 'Supervivientes'

Bosco Martínez-Bordiú ha sorprès amb la seva postura

Bosco és el flamant guanyador de l'última edició de Supervivientes, per la qual cosa s'ha endut els 200.000 € del premi. Una sucosa quantitat que ja té clar en què la utilitzarà. També té clar que la seva relació amb Adara Molinero no és cap muntatge i que està il·lusionat per seguir coneixent-la.

Bosco, a més d'aquestes decisions, n'ha pres una altra més que ha sorprès i molt. Ha revelat inesperadament el nom dels dos companys de reality amb què sap que no es portarà sota cap concepte. Una postura aquesta que ha deixat de manifest que potser no és l'adalil del 'bon rollisme' com havia demostrat durant el concurs.

Bosco Martínez-Bordiú té molt clar com actuar després de Supervivientes

El nebot de Pocholo ha concedit la primera entrevista després de guanyar el reality. L'ha concedida al programa Así es la vida, on ha parlat del seu pas per l'illa i fins i tot del seu idil·li.

El Bosco sobre el seu camí a Supervivientes ha admès que “aquesta positivitat que tinc és el que crec que a la gent li ha agradat. Des de petit produeixo tres vegades més dopamina que una altra persona normal i si la puc repartir d'alguna manera, doncs bé”.

Bosco Martínez-Bordiú junt amb Sandra Barneda en 'Así es la vida'
Bosco ha parlat alt i clar al programa | Mediaset

Aquest caràcter ha fet que els col·laboradors hagin ressaltat que ha tingut algun enfrontament, però que no ha perdut mai les formes. Ha confessat que va actuar així perquè “és gràcies a la meva família. Em van educar així des de ben petit, em van dir que si alçava la veu perdia la raó”.

“Tu estàs molt de temps amb tothom i els comences a conèixer. Aleshores, hi ha gent que feia coses que no m'agradava, però no me les prenia com una cosa personal perquè entenc com eren”.

En aquest punt, el guanyador de Supervivientes ha estat preguntat per Beatriz Trapote per dos companys dels quals no voldrà saber res. La seva resposta ha estat contundent i té molt decidit qui seran: “No tornar a parlar és una cosa complicada, és forta. Em mantinc en els meus vots de sempre i amb el que he dit que amb les dues persones amb qui menys m'enduria són Raquel Mosquera i Sergio Garrido”.

"No és per res, però és que hi tinc menys afinitat".

Primer pla de Raquel Mosquera seria al carrer
Bosco ha exposat que no es portarà amb Mosquera | GTRES

D'aquesta manera, Bosco ha exposat que una cosa és ser positiu i voler portar bé amb tothom i una altra amagar la realitat. Per això, té clar que amb aquests dos exconcursants no tindrà cap mena de relació a partir d'aquest moment.

Bosco Martínez-Bordiú sorprèn amb més confessions

Bosco ha realitzat més declaracions interessants en el seu pas per Así es la vida. Per exemple, ha confessat que a Supervivientes “el pitjor que he portat ha estat estar lluny de la meva família, en el tema d'aniversari, perquè sempre he estat molt familiar. I també el temps”.

Captura de 'Supervivientes' amb Artùr Dainese mirant a un costat al plató el 2 de juliol de 2023
El Bosco ha admès que li semblen dures les paraules d'Artúr | Mediaset

Tanmateix, s'ha volgut saber com està la seva relació amb Artùr, que es va mostrar incrèdul de la seva relació amb Adara en el debat final. Una incredulitat que potser és gelosia perquè ell va flirtejar amb ella més d'una vegada. I sobre el seu company, Bosco ha afirmat: “Ell volia expressar-se i hi estava al seu ple dret”.

“Però se'l va contestar i se li va exposar que no és com diu ell. És el meu amic i és la seva opinió, però em sembla una mica fort”.

Això sí, Bosco ha topat amb el fet que una de les seves millors amigues, Raquel Arias, que estava a plató, tampoc no es cregués gaire la seva història d'amor.

I és que ha dit: “A mi m'importa la seva felicitat i tant de bo m'equivoqui i siguin feliços. Em va sorprendre perquè en aquests tres mesos no vaig sentir gaires paraules boniques d'Adara cap a ell”.

“Tant de bo m'equivoqui i hi hagi aquí un amor que ha sorgit a Supervivientes ”.