Primer plànol de Diego Arrabal mirant a la càmera amb rostre seriós quan col·laborava en Telecinco
GENT

Diego Arrabal no s'amaga i confirma el secret de domini públic sobre Belén Esteban

A la llum una informació sobre Diego Arrabal que ningú sabia i que afecta directament la de Paracuellos

Per alguna cosa serà que Diego Arrabal és considerat un dels millors paparazzis del nostre país. I és que al de Marbella res se li escapa, ja que té molta traça per aconseguir exclusives inimaginables sobre les cares més famoses del món del cor.

I sinó que li diguin a la mateixa Belén Esteban, que sap de primera mà fins on pot arribar Diego Arrabal. Per si algú no ho recorda, va ser l'excol·laborador de Telecinco qui va filtrar imatges inèdites del casament de la de Paracuellos amb Miguel Marcos el 2019.

Precisament, respecte a això, Diego Arrabal ha tornat a explicar com va viure aquest episodi, molt prometedor per a la seva carrera com a paparazzi. Això sí, no només ho va explicar tot, sinó que també va confirmar un secret de domini públic sobre Belén Esteban, del qual ningú n'era conscient.

Muntatge de les cares de Belén Esteban i Diego Arrabal
Diego Arrabal ha explicat el que va estar a punt de fer-li la seva excompanya de Telecinco | e-noticies.cat

Diego Arrabal confessa el que ningú sabia sobre el casament de Belén Esteban

El tema del casament de Belén Esteban amb Miguel Marcos va començar quan Diego Arrabal va explicar als seus seguidors de YouTube que s'havia proposat aconseguir imatges inèdites del casament de Tamara Falcó i Íñigo Onieva, que tindrà lloc dissabte que ve a El Rincón.

Sens dubte, un enllaç del que s'espera que hi hagi una exclusiva a la revista ¡Hola!, per això, en teoria, no es podran veure fotografies d'aquest esdeveniment fins dilluns, que és quan estarà a vista de tot el món.

Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos
Diego Arrabal, disposat a fer malbé l'exclusiva de la marquesa de Griñón? | YouTube

Diem en teoria perquè està tot molt ben calculat perquè cap paparazzi faci malbé aquesta exclusiva i filtri abans del que es deu les instantànies del casament. Cosa que s'ha pres com un repte el mateix Diego Arrabal perquè, per a ell, res és impossible.

💥BOMBA!! ESTÁS SEGURA? #ultimahora #exclusiva #paparazzi #paparazzo #diegoarrabal #tamarafalcó

I és que, tal com ha explicat l'excol·laborador de Telecinco, no veu bé que algunes persones li diguin que aquesta missió serà molt difícil de fer. De fet, per demostrar que tot és possible, va posar l'exemple del casament de Belén Esteban i Miguel Marcos, en què va aconseguir imatges exclusives, malgrat totes les mesures de seguretat que hi havia.

Però això no va ser el que més va sorprendre de tot el que va dir l'andalús, sinó el secret que va treure a la llum. “No hi ha pitjor cosa que diguin que algú no pot aconseguir alguna cosa perquè sabeu que al casament de Belén Esteban el vam aconseguir, estava a la nostra mà rebentar-lo o no”, assegurava.

Segons Diego Arrabal, tenia el poder d'espatllar aquell gran dia de la que va ser la seva companya a Sálvame. Tot i la mala relació que mantenen, però, el paparazzi va decidir no fer-ho. Suposem que li va pesar més la consciència i, per això, al final, no va castigar-la amb aquest cop.

“Jo, personalment, vaig decidir no rebentar-la, però teníem les imatges, encara que al cap de l'any ho vam veure, quan no hi havia cap problema perquè li trenquessin aquest albarà que va signar i aquest contracte”.