Muntatge en primer pla de Rocío Flores seriosa i Olga Moreno somrient dins d'un cotxe
GENT

Olga Moreno troba una nova forma d'acostar-se a Rocío Flores

Olga Moreno publica un missatge revelador que podria ser tota una declaració d'intencions cap a la reconciliació amb Rocío Flores

La relació actual entre Olga Moreno i Rocío Flores és completament nul·la i inexistent. Abans que la relació entre la guanyadora de Supervivientes 2021 i Antonio David Flores es dinamités, Olga i Rocío mantenien un fort vincle.

Ara, Olga Moreno ha llançat un missatge revelador a les seves xarxes socials, on molts podrien veure una manera d'acostar-se a Rocío Flores. L'empresària sevillana parla de la importància de ser amb els seus. I, sobretot, de com és de valuosa "la família", serà una indirecta cap a Rocío Flores?

Olga Moreno es pronuncia sobre la importància de la família

Quan Olga Moreno i Agustín Etienne van consolidar la seva relació de parella, l'exsupervivent va concedir una entrevista a Semana, on va arribar a esclatar contra el seu exmarit. Moreno assegurava que, pel que fa a Etienne, “ja puc dir que estic amb un home que em respecta i em dona el meu lloc”.

Storie de Olga Moreno a Instagram amb coses que no vol que faltin el 20 de desembre de 2023
Olga Moreno reflexiona sobre els seus desitjos per a l'any que ve | Instagram, @olgamorenooficial

Molts van veure aquestes paraules com un atac en tota regla a Antonio David Flores. Davant d'això, Rocío Flores reconeixia sentir-se "decebuda". Des d'aquell moment, la relació entre Olga i Rocío es va erosionar completament i acabava trencada.

Cap de les dues se segueix en xarxes socials, encara que Olga sí que segueix Manuel Bedmar, parella de Rocío, a Instagram. Ara bé, sempre hi haurà un fort vincle entre totes dues, i és que recordem que Rocío és la germana de Lola, la filla en comú d'Antonio David Flores i Olga Moreno.

A més, durant 20 anys, Olga i Rocío van formar un vincle infrangible i van estar molt unides. A través de la seva darrera publicació a Instagram, Olga Moreno ha revelat quins són els seus desitjos per a aquest 2024 i, especialment, ha destacat la importància de la família.

Olga compartia el següent: "Coses que no vull que em faltin per a l'any que ve: un capvespre, una lluna, els meus amics, un brindis en bona companyia, però, sobretot, la meva família", deia.

Storie de Rocío Flores al costat d'Olga Moreno, les dues somrients i mirant a càmera
Rocío Flores i Olga Moreno trencaven la seva relació per complet | @rotrece

L'empresària ha reflexionat sobre com és de significatiu per a ella estar envoltada dels seus. Potser, amb aquestes paraules, Olga ha trobat una manera d'acostar-se a Rocío Flores i deixar de banda el distanciament que existeix ara mateix entre totes dues.

Rocío Flores continua esquivant qualsevol polèmica

D'una altra banda, si alguna cosa ha deixat clara Rocío Flores durant els últims mesos, és que no vol saber res de conflictes ni polèmiques. La jove està molt centrada en la seva feina per a una coneguda marca de cosmètics, alhora que continua com a creadora de contingut a les xarxes.

Alhora, la seva relació amb Manuel Bedmar segueix vent en popa. Malgrati que els rumors d'una possible crisi van assotar la parella, la veritat és que l'amor ha aconseguit sobreposar-se davant de tot.