Primer pla de Cristina Tárrega a la festa del seu programa

Cristina Tárrega no depèn de Telecinco: com guanya diners fora de la tele

Cristina Tárrega té altres fonts d'ingressos, lluny de la pantalla petita

Avui dia, a Cristina Tàrrega li van molt bé les coses dins de la televisió. La seva amiga, Ana Rosa Quintana, li va donar l'oportunitat fa molt poc de conduir el seu propi programa a Telecinco, La vida sin filtros, que s'emet cada dissabte a la nit.

Però, com sol passar amb la majoria de professionals de la cadena, Cristina Tárrega no ha posat tots els ous en una mateixa cistella, com diria el refrany. I és que, recentment, ella va confessar en una entrevista en exclusiva per a Lecturas que compta amb altres negocis fora de la televisió.

Un pla 'B' que té en el cas que el seu camí per televisió no li vagi bé i que li aporta força diners.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Els altres treballs de Cristina Tárrega fora de Telecinco

Recentment, Cristina Tárrega es va obrir, com el seu programa, “sense filtres” en una entrevista a la revista Lecturas. Va ser allà on la col·laboradora d'El programa d'Ana Rosa va parlar sobre tota mena de temes, entre ells, del matrimoni amb Mami Quevedo, la maternitat i la vida professional.

Primer pla de Cristina Tárrega somrient a La vida sin filtros de Telecinco
Cristina Tárrega té més professions a part de la que té a Telecinco | Mediaset

D'això darrer, va explicar que estava molt emocionada per emprendre aquest nou camí dins la cadena. Això sí, a més de mostrar la seva il·lusió per tenir el format propi, va explicar que no era el seu únic treball actual.

I és que Cristina Tárrega és una dona tot terreny. Tal com ella mateixa va confessar, compta amb diversos negocis fora de la pantalla petita, per si de cas les mosques.

Entre ells, una empresa de comunicació, Kibo Media Comunicación, de la qual és propietària. Es tracta d'un negoci que es dedica a “serveis integrals per donar resposta a totes les necessitats quant a esdeveniments, relacions públiques, premsa, màrqueting, consultoria i social media”, com figura a la seva pàgina web.

Cristina Tárrega amb la boca oberta de sorpresa a La vida sin filtres
Cristina Tárrega és propietària d'una empresa de comunicació | Mediaset

Aquesta empresa podria ser la principal font d'ingressos, a més de la seva professió a Telecinco.

A més de tots aquests oficis, cal recordar que Cristina Tárrega també és redactora a la cadena i escriptora, ja que ha publicat diversos llibres, entre els quals destaquen 10 quilos menos.

A això devem sumar-li també la seva tasca en xarxes socials, ja que també és influencer. I és que, Cristina Tárrega sol posar al seu Instagram per promocionar marques de roba.