Primer pla de Diego Arrabal amb rostre neutre en un plató

Diego Arrabal parla sense por de Rocío Carrasco i confirma un rumor delicat

Diego Arrabal es pronuncia sobre el darrer enfrontament legal de l'empresària i els seus dos fills

Diego Arrabal ha tornat a revolucionar les xarxes socials amb el seu últim directe a YouTube. La veritat és que el paparazzi no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de confirmar un rumor delicat sobre Rocío Carrasco.

Aquest dijous, 27 de juliol, tal com va poder saber E-Notícies en exclusiva, l'empresària i els seus dos fills han tornat a veure's la cara després de 10 anys. Encara que, això sí, a la seu judicial.

Muntatge de fotos de Rocío Carrasco i els seus fills: Rocío Flores i David Flores Carrasco
Rocío s'ha enfrontat als seus fills a la seu judicial | España Diario

Un mes abans, estava previst que l'hereva universal de 'La más grande' s'assegués a la banqueta dels acusats per enfrontar-se a un suposat delicte d'abandó de família.

Tot i això, Carrasco va decidir no acudir a la vista. Segons el seu equip legal, la citació per acudir a aquest judici per un presumpte impagament de pensió “no va ser notificada correctament”.

Però ara, tal com va confirmar la periodista Marina Esnal, per fi mare i fills s'han vist cara a cara. Tanmateix, el retrobament no va ser com Rocío i David Flores esperaven.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Només posar un peu a la seu judicial, tots dos van decidir saludar la seva mare, però, segons la periodista, l'empresària va optar per no dirigir-los la paraula.

Ara, i a l'espera de conèixer la sentència, Diego Arrabal s'ha volgut pronunciar sobre això. A través del seu canal de YouTube, el paparazzi ha deixat tothom sense paraules en confirmar un rumor delicat sobre Carrasco.

Diego Arrabal ho té clar: "Rocío no estima els seus fills"

Diego Arrabal ha tornat al seu canal de YouTube per comentar, juntament amb els seus subscriptors, tot el que ha passat durant l'inesperat judici entre Rocío Carrasco i els seus dos fills.

Després de donar el seu punt de vista, el fotògraf no ha dubtat a destacar el poc amor que, segons ell, sent l'empresària per la 'influencer' i el seu germà David.

Primer plano de Diego Arrabal con unos cascos
Diego Arrabal considera que Rocío no estima els seus fills | YouTube

Ha estat en aquest moment quan Diego Arrabal ha assegurat que només hi ha una realitat. "Hi ha una mare que no estima els seus fills, ja està, no cal donar-hi més voltes", ha apuntat i ha generat un gran enrenou a les xarxes socials.

"Ho podem disfressar dient que no l'ha mirada al judici, podem dir que Rocío Flores… La pobra és la seva mare. Jo em poso al seu lloc i estaria pensant que, algun dia, potser es podrà arreglar amb la seva mare“, ha afegit a continuació.

Tot i que considera que és una situació "trista", Diego Arrabal està convençut que és l'única "realitat". “És la mateixa realitat que fa tres anys, és que no ha canviat res”.

Com es podia esperar, les declaracions de Diego Arrabal no han passat desapercebudes per als usuaris de les xarxes socials. Molts seguidors de Carrasco no han trigat a donar la cara per ella públicament.

"La que va pegar a la seva mare i està condemnada per això és la filla, la que s'ha passat anys dient que Olga és la seva mare és la filla. Els que han demanat 4 anys de presó per a la seva mare són els fills. Igual és la filla qui no estima la mare", ha assegurat una internauta.

Primer pla de Rocío Carrasco mirant a càmera molt emocionada al plató de Telecinco
Rocío Carrasco ha rebut gaire suport a les xarxes socials | Mediaset

No obstant això, n'hi ha d'altres que han volgut donar suport a la teoria del paparazzi. "Tens raó, no estima els seus fills. Està en el seu dret perquè no la poden obligar a estimar-los, però sí a complir les seves obligacions legals mentre siguin menors o dependents".