Primer pla de María Teresa Campos a la foto familiar de Nadal

Un familiar de Maria Teresa Campos, a punt de concursar a 'Gran Hermano VIP'

Un membre de les Campos és a un pas de convertir-se en concursant oficial de la nova edició de 'GH VIP'

María Teresa Campos està totalment deslligada dels mitjans de comunicació. Tot i això, un membre de la seva família està a punt de fitxar per una de les estrenes de Telecinco més esperada de tot l'any: la nova edició de GH VIP.

Fa uns quants mesos, i després de confirmar que havia començat a patir un "deteriorament cognitiu important", les seves filles van decidir allunyar la seva mare del focus mediàtic. Tant és així que, pel seu benestar, han optat per no explicar tots els problemes que envolten aquest mediàtic clan actualment.

María Teresa Campos amb rostre seriós
María Teresa Campos està completament retirada dels mitjans | Europa Press

A més, les televisives també hauria restringit el nombre de visites que rep María Teresa Campos. I és que, segons elles, aquesta mena de reunions socials deixen molt alterada la seva mare.

Una delicada situació que Carmen Borrego no va dubtar a compartir durant la seva última entrevista per a Lecturas. Fa unes setmanes, i després de la cancel·lació de Sálvame, la col·laboradora va deixar tota la seva família molt preocupada amb les seves inesperades declaracions:

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

"Tinc una mare malalta, un problema amb el meu fill, m'he quedat sense feina. Porto els vuit pitjors mesos de la meva vida. No em vull llevar la vida, però em vull apartar", va confessar la filla petita de María Teresa Campos.

Tot i això, tot apunta que aquesta situació està a punt de canviar. I és que, segons ha transcendit, el retorn televisiu de Carmen Borrego podria estar força a prop.

La filla de Maria Teresa Campos, nova concursant de 'GH VIP'?

Durant aquesta entrevista, Carmen Borrego va assegurar que té "moltíssima ansietat i molta por de caure en una depressió". I no només pel delicat estat de salut de María Teresa Campos.

I és que, després de la cancel·lació de Sálvame, la televisiva es va quedar sense feina. Una complicada situació que va obligar la germana de Terelu a demanar ajut a les diferents empreses audiovisuals del nostre país.

"Els demano que em contractin. Necessito treballar, com tothom, per diners, però també perquè necessito tenir la ment ocupada", va assegurar la filla de María Teresa Campos. "Des que no treballo em costa gaire aixecar-me, però no vull tirar la tovallola".

Primer pla de Carmen Borrego a 'Gran Hermano VIP' a punt de plorar
Carmen Borrego necessita trobar una feina | Mediaset

Però ara acaba de sortir a la llum una informació que ho pot canviar tot. I és que, segons sembla, Carmen Borrego compleix tots els requisits per ser el nou fitxatge de GH VIP.

A més de pertànyer a un dels clans més famosos de la premsa social espanyola, la petita de Las Campos ja té experiència en aquest tipus de formats.

L'abril de 2019, després de la final de GH Duo, es va celebrar el desè aniversari de Sálvame. Per això, i per celebrar aquesta data tan especial, Telecinco va decidir crear Sálvame Okupa, una fusió entre aquests dos exitosos formats de la cadena.

Durant uns dies, diversos col·laboradors, entre els quals hi havia Carmen, van habitar la casa de Guadalix de la Serra. I, com calia esperar, la filla de Maria Teresa Campos es va convertir en una de les grans protagonistes d'aquest espai.

A més, i per si no n'hi hagués prou, Borrego sempre s'ha caracteritzat pel seu fort caràcter i per no tenir pèls a la llengua a l'hora de dir les coses. Un perfil molt cotitzat dins aquest tipus de formats.

Primer pla de Carmen Borrego feliç
Carmen Borrego compleix tots els requisits per ser concursant de 'GH VIP' | Europa Press

I tot i que encara no s'ha revelat la llista oficial de concursant, tot apunta que la filla de María Teresa Campos seria una bona aposta.

I prova d'això és el gran enrenou que s'ha generat a les xarxes socials. Tot i que Carmen no ha volgut pronunciar sobre això, el seu nom ja ha començat a ressonar amb fora a les primeres travesses.

I és que, segons sembla, ha esdevingut una de les favorites per habitar la casa més famosa de la televisió del nostre país. "Carmen borrego a GH VIP seria supericònica", ha assegurat un usuari de Twitter.