Primer pla d'Ana Rosa Quintana somrient en un photocall

Ana Rosa Quintana, al descobert: com ha aconseguit desfer-se de 'Sálvame'

Ana Rosa Quintana s'estrena a les tardes a partir del setembre

Ana Rosa Quintana s'acomiadava fa tot just uns dies dels matins de Telecinco i del seu programa després d'haver-lo liderat durant ni més ni menys que 19 anys. I és que la presentadora està a punt per enfrontar-se a un nou repte i passar-se a les tardes a partir del setembre, on substituirà 'Sálvame'.

Tot això indica res d'això és producte de l'atzar, si no d'una estratègia elaborada. Almenys, així ho ha deixat caure la periodista Rosa Villacastín,  que no s'ha mossegat la llengua sobre això.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Segons ella, la intenció d'Ana Rosa va ser treure's de sobre en tot moment aquells que poguessin destorbar-la. I més tenint en compte que el rerefons que amaga la reestructuració de la cadena seria clarament polític.

Plànol curt d'Ana Rosa Quintana amb cara seriosa asseguda al plató de 'El programa de Ana Rosa'
Ana Rosa Quintana, conscient del que ha de venir | Mediaset

"Primer es van treure del mig Vasile. És veritat que feia una televisió que podria agradar o no, però era endogàmica", ha assenyalat Villascastín.

"Començava el 'Sálvame' i tots els altres programes anaven seguint 'Sálvame'. Era de divertiment. No era ni política ni res de res", ha opinat sobre el programa de Jorge Javier Vázquez que ja és història.

Tot i això, i malgrat l'èxit del format, per a la periodista tot es resumeix en el panorama polític. Un panorama que s'encarrega de marcar el ritme que va seguint Telecinco des de fa mesos.

Ana Rosa Quintana es passarà a les tardes a partir del setembre

"Però s'acosten les eleccions i unes eleccions espinoses. I llavors ja havien avisat que ho traurien", afegeix sobre això. "Però jo crec que ni tan sols els directius sabien que els traurien. ¿I qui va a la rosa? Doncs Ana Rosa", ha sentenciat implacable.

"Ana Rosa és més política que els de 'Sálvame', encara que Jorge Javier és força polític", ha remarcat. "I bé, doncs el president de la cadena que és Borja Prado, lògicament tira per on tira, cap a la dreta".

"No llençarà ni pels socialistes ni pels de Podem. Llavors jo crec que els interessa tenir aquesta part molt important de la tarda força coberta pel que fa a política. Coberta perquè li vingui bé al PP", ha deduït.

Kiko Matamoros, Lydia Lozano, María Patiño, Terelu Campos, Carmen Alcayde i Miguel Frigenti cantant al piano a Sálvame amb Alejandro Abad
'Sálvame' ja és història a Telecinco | Mediaset

Tot i les crítiques, cal destacar que Villacastín mai ha posat en dubte que Ana Rosa Quintana sigui una bona periodista. "Té això de cintura cap amunt i té un somriure que no en té ningú a la televisió", ha dit sobre ella i la forma que té de captivar l'audiència.

Encara més, ella assegura que mantenen una gran relació i sempre es posen al dia sobre els seus fills cada vegada que tenen oportunitat.