Muntatge d'una fàbrica a Terrasa i Marc Ribas mirant de banda amb una camisa negra
GENT

La ciutat on va néixer Marc Ribas de TV3: ni Barcelona, ni Tarragona

El cuiner i pare de dues nenes està a punt d'estrenar un nou programa que se sumarà a la llista d'èxits

Marc Ribas no només és un cuiner, sinó que és un dels presentadors més populars de TV3. Cuinar mai no havia estat tan atractiu des que el català va començar a presentar programes de gran audiència. Joc de Cartes és el seu projecte estrella i temporada rere temporada arrasa entre la curiositat dels teleespectadors.

Però més enllà de la seva popularitat, Marc Ribas té darrere una història personal que ha marcat el seu caràcter actual. Aventurer i viatger, el cuiner més divertit de TV3 ha viscut a diferents ciutats al llarg de la seva vida. Terrassa el va veure néixer el 1976, però a partir de llavors, el seu creixement personal ha passat per diverses localitats.

Marc Ribas, un cuiner viatger

Marc Ribas va néixer a Terrassa, ciutat propera a Barcelona amb nombroses famílies d'origen humil. Pocs anys després, els seus pares van fer les maletes i se'n van anar a viure a Girona. Seguidament a Ourense (Galícia) i Sabadell.

Fotografia de Marc Ribas amb una paella com a presentador de Cuina com puguis de TV3

Allí es va establir durant 20 anys per, finalment, viatjar al Brasil i viure al país durant cinc anys. Tot aquest bagatge li ha servit per forjar encara més la seva identitat i saber el que vol a la vida. De fet, va començar a estudiar Belles Arts fins que finalment va descobrir que el món de la cuina era la seva passió.

No anava mal encaminat, ja que després de Joc de Cartes, Cuines i Pop up xef, ara arriba a TV3 el programa Cuina com puguis. Aquesta nova producció s'estrenarà a la televisió catalana a partir de la setmana vinent i promet ser un nou èxit. Marc Ribas serà l'encarregat de dirigir uns quants famosos que hauran de demostrar els seus dots a la cuina.

La vida més personal de Marc Ribas

Marc Ribas no només és una cara coneguda a Catalunya. També té darrere una vida personal plena de felicitat. Part del seu triomf és ser el pare de dues precioses nenes: l'Ona i la Sira.

Al costat de la seva dona ha aconseguit crear la família que sempre va voler i, des de llavors, no dubta a compartir la seva felicitat a les xarxes socials. És habitual veure com inclou les seves filles en part de les seves rutines diàries.

Cuinar és el seu modus operandi per excel·lència i les seves filles també han format part d'algunes de les seves elaboracions. Així, el cuiner de Terrassa ensenya a les seves filles el poder del sacrifici i la passió per una professió dura, però molt gratificant.

➡️ Gent

Més notícies: